Din varukorg är tom.

Fri frakt
Asi, Babydocka Maria 43 cm med Ljusrosa kläder

Fakta om Asi, Babydocka Maria 43 cm med Ljusrosa kläder

Varumärke Asi
Artikelnr. 24364050
Varning Inte lämplig för barn under 3 år
Asi

Asi, Babydocka Maria 43 cm med Ljusrosa kläder

Denna produkt har utgått

Tyvärr kan inte den här produkten köpas hos oss längre.

Du har kommit till en produkt som inte kan köpas hos oss för tillfället. Lite längre ner på sidan hittar du andra liknande produkter som kanske kan passa dig istället.

Vi hoppas du hittar någon produkt du blir nöjd med! Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor.

Maria babydocka är en handgjord docka av hög kvalité. Maria bär exklusiva kläder som är tillverkade av kvalitétextilier. Maria är 43 cm lång och har nästan ett riktigt babymått. Dockan kan sitta och har vackra ögon med tjocka ögonfransar. Maria har en hård kropp tillverkad av hög kvalitets vinyl. Samt har med sig sin egna napp och kan använda nappflaska. Rollspelslek med dockor stimulerar utvecklingen av visuellt tänkande, fantasi och tal. Alla dockor kommer förpackade i vackra lådor. Alla Así dockorna är parfymfria.
Obs. Bör ej badas.

Mått: 43 cm
Ögonfärg: Blå
Vikt: 0.85 kg
CE-märkning
Från 3 år

Det finns dockor och sedan finns det dockor från spanska Asi som kännetecknas av sina fina uttryck och massor av detaljer. Asi är en familj som äger och driver företagen sedan 1942 och producerar dockor, dockkläder och docktillbehör. Allt är utformade och tillverkade i Spanien. Dockorna finns i både vanlig dockstorlek men också i verklig babystorlek. Det senare är något som många barn tycker är extra kul när dom leker rollekar med dockor. Asi dockorna är tillverkade i serier där varje serie har ett tema och det finns dockor för nästan alla åldrar.

Våra kunder

tycker att den här produkten är:
0 omdömen Skriv vad du själv tycker om produkten