Fri frakt
Baby Merc - Bebello 3 In 1 - Färg 110B
Baby Merc - Bebello 3 In 1 - Färg 110B
Baby Merc - Bebello 3 In 1 - Färg 110B
Baby Merc - Bebello 3 In 1 - Färg 110B
Baby Merc - Bebello 3 In 1 - Färg 110B
Baby Merc - Bebello 3 In 1 - Färg 110B
Baby Merc - Bebello 3 In 1 - Färg 110B
Baby Merc - Bebello 3 In 1 - Färg 110B
Baby Merc - Bebello 3 In 1 - Färg 110B
Baby Merc - Bebello 3 In 1 - Färg 110B
Baby Merc - Bebello 3 In 1 - Färg 110B

Fakta om Baby Merc - Bebello 3 In 1 - Färg 110B

Varumärke Baby Merc
Artikelnr. Baby-Merc-Bebello-110B-Svart-Baby-Merc-Babyskydd-02B
Passar ålder 0 - 3 år 6 mån
Certifiering EN1888, ECE R44/04
Serie Bebello 3 in 1
Skickas från Polen
Garanti 1 Års Garanti Från Inköpsdatum. 3 Års Garanti För Produktionsfel.
Färg Blå
Bredd 63 cm
Djup 94 cm
Höjd 122 cm
Max-last 15 kg
Vikt 14 kg
Höjd ihopfälld 32 cm
Djup ihopfälld 80 cm
Hjultyp Punkteringsfria (swivel fram)
Baby Merc

Baby Merc - Bebello 3 In 1 - Färg 110B

Denna produkt har utgått

Tyvärr kan inte den här produkten köpas hos oss längre.

Du har kommit till en produkt som inte kan köpas hos oss för tillfället. Lite längre ner på sidan hittar du andra liknande produkter som kanske kan passa dig istället.

Vi hoppas du hittar någon produkt du blir nöjd med! Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor.

Produkt:8.599 kr
Tillval:
Konfiguration:
Totalt:

Baby Merc Bebello är en rejäl duovagn anpassad för svenska förhållanden. Den är mycket lättkörd och stabil och är designad för att vara barnvänlig och enkel att hantera för dig som förälder. Den har en ram i aluminium som ger en låg vikt, samtidigt som vagnen är mycket robust och hållbar. Den levereras med ett mycket praktiskt click-in-system, som är väldigt typiskt för Baby Mercs barnvagnar. Detta system gör att du snabbt och enkelt kan byta mellan de olika delarna på nolltid!

Framhjulen är svängbara i 360 grader vilket gör vagnen otroligt lättmanövrerad, men dem går givetvis att låsa i ett fast läge vid behov. Alla hjulen är punkteringsfria, vilket gör att du alltid kan känna dig säker i all terräng, utan att någonsin oroa dig över att köra över glassplitter, spikar eller liknande.

110B är försedd med tyger i en ljusgrå och en ljusblå nyans som kantas av detaljer i ett ljusblått konstläder. Tillsammans med det svarta chassit bildar detta en modern barnvagn för den modemedvetna föräldern som vill sticka ut ur mängden på ett subtilt och snyggt vis! 

Liggdelen har en ställbar ryggdel för att man ska kunna ha barnet sittandes även i denna. Den har en ventilationsöppning med dragkedja och nät och i suffletten och innertyget är avtagbart. Liggdelen kan även användas separat på golvet, exempelvis som en resesäng för babyn. Man kan då välja om liggdelen ska stå stadigt på golvet eller på dess välvda underrede som vaggar barnet. Till liggdelen medföljer en bekväm madrass. Måtten på liggdelen är 90 L x 45 B x 65 H cm. Liggdelen väger 4,5 kg.

Sittdelen är vändbar så att barnet kan åka både framåt- och bakåtvänt i denna. Den har ett steglöst ställbart ryggstöd med ett fullt liggläge och ett justerbart fotstöd, 5-punktssele, avtagbar säkerhetsbåge samt en fotpåse. Måtten på sittdelen är 89 L x 42 B x 62 H cm. Sittdelen väger 5 kg.

Babyskyddet har ett praktiskt, justerbart bärhandtag så att man lätt kan ta med sig det sovande barnet i babyskyddet från bil, till vagn och hem, utan att behöva flytta och väcka barnet. Babyskyddet är godkänt enligt ECE R44/04. Det har en 3-punktssele med justerbara remmar, samt sol- och vindskydd. Det väger 3,9 kg och passar från 0-10 kg.

Chassit är av aluminium och är därmed lätt i vikt - endast 9 kg! Med liggdelen monterad väger vagnen totalt 13,5 kg och med sittdelen monterad väger den 14 kg. Chassit har ett uppfällt mått på 94 L x 63 B x 111 H cm. Chassi med liggdel har måtten 100 L x 63 B x 133 H cm och chassi med sittdelen har måtten 99 L x 63 B x 119 H cm. Chassit är försett med en varukorg i tyg, en lättanvänd, låsbar fotbroms och stötdämpare för högsta komfort. Det har även ett justerbart handtag klätt i konstläder.

Till Baby Merc Bebello 3 in 1 ingår det liggdel, sittdel, babyskydd med adaptrar, en matchande skötväska som kan fästas på handtaget, flaskhållare, insektsnät samt regnskydd.

Barnvagnen tillverkas på beställning, exklusivt för dig. 

Våra kunder

tycker att den här produkten är:
0 omdömen Skriv vad du själv tycker om produkten