Fri frakt
Baby Merc - Faster Style - 2 In 1 - Färg 15
Baby Merc - Faster Style - 2 In 1 - Färg 15
Baby Merc - Faster Style - 2 In 1 - Färg 15
Baby Merc - Faster Style - 2 In 1 - Färg 15
Baby Merc - Faster Style - 2 In 1 - Färg 15

Fakta om Baby Merc - Faster Style - 2 In 1 - Färg 15

Varumärke Baby Merc
Artikelnr. Faster-Style-2in1-15
Passar ålder 0 - 3 år 6 mån
Certifiering EN1888
Serie Faster Style 2-1
Skickas från Polen
Garanti 1 Års Garanti Från Inköpsdatum. 3 Års Garanti För Produktionsfel.
Höjd 132 cm
Bredd 60 cm
Djup 110 cm
Hjultyp Punkteringsfria (swivel fram)
Höjd ihopfälld 29 cm
Djup ihopfälld 79 cm
Max-last 15 kg
Vikt 14 kg
Färg Brun
Baby Merc

Baby Merc - Faster Style - 2 In 1 - Färg 15

Denna produkt har utgått

Tyvärr kan inte den här produkten köpas hos oss längre.

Du har kommit till en produkt som inte kan köpas hos oss för tillfället. Lite längre ner på sidan hittar du andra liknande produkter som kanske kan passa dig istället.

Vi hoppas du hittar någon produkt du blir nöjd med! Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor.

Produkt:6.295 kr
Tillval:
Konfiguration:
Totalt:

Baby Merc's Faster Style är en lättkörd, stabil och rejäl duo-vagn som är anpassad för svenska förhållanden. Den har bland swivelhjul fram, stötdämpning med fjädrar på bakaxeln, vändbar ligg- och sittdel och en ram av aluminium som ger låg vikt. Click-in-systemet gör det superlätt att byta mellan ligg- och sittdel på bara några sekunder och vid förvaring eller transportering av barnvagnen i t.ex bagageutrymmet i bilen så fälls den ihop snabbt och enkelt och blir mycket kompakt. Färg 15 är en trevlig vagn i jordnära toner, vars tyger består av ett ljusbrunt tyg och ett mörkare brunt läder. Alla läderdetaljer är tillverkade av konstläder, vilket även gör barnvagnen djurvänlig. Vagnen är dessutom utrustad med Baby Merc's punkteringsfria hjul Futuro, som tar punkteringsfria hjul till en helt ny nivå! Med dessa hjul kan du känna dig säker i all terräng, utan att någonsin oroa dig över att köra över glassplitter, spikar eller liknande. I Baby Merc's presentationsfilm om hjulen kan man till och med se hur de borrar rakt igenom hjulet, utan att det ger minsta lilla påverkan på vagnen! 

Liggdelen är vändbar och har en ställbar ryggdel för att man ska kunna ha barnet sittandes även i denna. Den har en ventilationsöppning med dragkedja och nät och i suffletten och innertyget är avtagbart och tvättbart. Suffletten har dessutom ett extra, utfällbart solskydd. Liggdelen kan även användas separat på golvet, exempelvis som en resesäng för babyn. Man kan då välja om liggdelen ska stå stadigt på golvet eller på dess välvda underrede som vaggar barnet. Innermåtten i liggdelen är ca 80 L x 37 B x 26 H (mätt utan sufflett) cm. När liggdelen är monterad på chassit väger barnvagnen totalt 13 kg.

Sittdelen och också vändbar och har ett ställbart ryggstöd med ett fullt liggläge. Den har också justerbart fotstöd, 5-punktssele, avtagbar säkerhetsbåge samt en fotpåse. Även suffletten på sittdelen har en ventilationsöppning med dragkedja och nät för god luftcirkulation. När sittdelen är monterad på chassit väger barnvagnen totalt 14 kg.

Chassit är av aluminium och är därmed lätt i vikt! Det är vitlackerat och försett med en varukorg som kan stängas med dragkedja. Det har ett justerbart handtag i svart konstläder med en höjd på 74-118 cm.  Det är även utrustat med en lättanvänd, låsbar fotbroms, punkteringsfria hjul med låsbara swivelhjul fram och en avtagbar mugghållare.

Till Baby Merc Faster Style 2 in 1 ingår det liggdel, sittdel, vindskydd, fotpåse, en matchande skötväska som kan fästas på handtaget, insektsnät, regnskydd, mugghållare samt ett skötunderlägg som möjliggör hygieniska blöjbyten när ni är på resande fot.

Obs. Vagnen har punkteringsfria hjul som enligt den första bilden. Den andra bilden visar enbart upp vagnens ligg- och sittdel.

Barnvagnen tillverkas på beställning, exklusivt för dig. 

Våra kunder

tycker att den här produkten är:
0 omdömen Skriv vad du själv tycker om produkten