Fri frakt
Canillo - Barnvagn - 2 In 1 - Färg Cn1
Canillo - Barnvagn - 2 In 1 - Färg Cn1
Canillo - Barnvagn - 2 In 1 - Färg Cn1
Canillo - Barnvagn - 2 In 1 - Färg Cn1
Canillo - Barnvagn - 2 In 1 - Färg Cn1
Canillo - Barnvagn - 2 In 1 - Färg Cn1
Canillo - Barnvagn - 2 In 1 - Färg Cn1
Canillo - Barnvagn - 2 In 1 - Färg Cn1
Canillo - Barnvagn - 2 In 1 - Färg Cn1

Fakta om Canillo - Barnvagn - 2 In 1 - Färg Cn1

Varumärke Canillo
Artikelnr. Canillo-2-1-Cn1
Passar ålder 0 - 3 år
Certifiering EN1888
Serie Canillo 2-1
Skickas från Polen
Garanti 1 Års Garanti Från Inköpsdatum. 3 Års Garanti För Produktionsfel.
Max-last 15 kg
Hjultyp Lufthjul (swivel fram)
Höjd ihopfälld 30 cm
Djup ihopfälld 101 cm
Färg Grå, Blå
Bredd 62 cm
Hjulstorlek 24 cm i diameter fram, 32 cm i diameter bak
Vikt 15 kg
Material Aluminium, Textil, Konstläder
Djup 102 cm
Höjd 125 cm
Canillo

Canillo - Barnvagn - 2 In 1 - Färg Cn1

Denna produkt har utgått

Tyvärr kan inte den här produkten köpas hos oss längre.

Du har kommit till en produkt som inte kan köpas hos oss för tillfället. Lite längre ner på sidan hittar du andra liknande produkter som kanske kan passa dig istället.

Vi hoppas du hittar någon produkt du blir nöjd med! Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor.

Canillo är en stadig och ergonomiskt utvecklad duo-barnvagn för familjen som söker det där "lilla extra". Canillo Cn1 är en snygg och stilsäker vagn i italiensk design och med lyxiga detaljer som kan växa med barnet och förändras i takt med att barnet utvecklas. Den har ett vitt chassi, detaljer i neongult, samt mörkgrått konstläder. Tyget är marinblått och matchande grått. Canillo Cn1 erbjuder hög komfort för barnet och sann körglädje för föräldern! 

Liggdelen har ett ställbart ryggstöd för att man ska kunna ha barnet sittandes även i denna. Till liggdelen medföljer det ett vindskydd som har en finurlig lösningen där man kan fälla upp en del framför öppningen vid barnets huvud för att skapa extra vindskydd. Under den uppfällbara delen finns en fönsterruta som tillåter översyn av barnet även när delen täcker öppningen. Suffletten har en ventilationsöppning med dragkedja och nät för god luftcirkulation och en extra nedfällbar solskärm. Innertyget i liggdelen är avtagbart och tvättbart. Liggdelen kommer med en mjuk madrass av naturliga kokosfiber. Liggdelens innermått är ca 88 L x 36 B x 24 H (utan sufflett) cm. När liggdelen är monterad på chassit väger vagnen totalt 14,9 kg.

Sittdelen har ett ställbart ryggstöd med 4 olika positioner, varav ett är ett fullt liggläge. Den har också ett justerbart fotstöd, en 5-punktssele, extra sittdyna samt en fotpåse. Den är dessutom vändbar så att barnet både kan åka framåtvänt och bakåtvänt. Något som är extra speciellt med just Canillo är att suffletten på sittdelen går att fälla hela vägen ned, vilket gör att barnet som sitter i vagnen verkligen kan komma till ro och är 100% skyddad från solen. När sittdelen är monterad på chassit väger vagnen totalt 15 kg.

Chassit är av aluminium och är därmed lätt i vikt. Det är försett med en varukorg som försluts med en dragkedja. Det är även utrustat med en lättanvänd, låsbar fotbroms, en avtagbar mugghållare samt ett justerbart handtag med en höjd på 74-111 cm. Framhjulen är svängbara i 360 grader men går givetvis att låsa i ett fast läge vid behov. Hjulen är luftfyllda och barnvagnen är dessutom utrustad med två fjädrar bak som ger god stötdämpning. 

Till Canillo Cn1 2 in 1 ingår det liggdel, sittdel, en extra sittdyna, en matchande designskötväska med både handtag och axelrem och som kan fästas på handtaget med barnvagnsclips, en mugghållare, ett insektsnät samt ett regnskydd.

Barnvagnen tillverkas på beställning, exklusivt för dig. 

Våra kunder

tycker att den här produkten är:
0 omdömen Skriv vad du själv tycker om produkten