Din varukorg är tom.

DeltaBaby - Säkra produkter som underlättar för föräldrar

DeltaBaby

Produkter för både barn och förälder med säkerheten i fokus

Delta Baby är en del av familjeföretaget Delta Diffusion. Produkterna som tillverkas under Delta Baby ska vara utformade så att de underlättar för både barn och förälder. Största fokus vid prosuktion av Delta Babys produkter är säkerheten och detta visar sig starkt i den färdiga produkten. I deras sortiment finns produkter som är ett måste för alla kommande mammor! 

Till DeltaBabys hemsida

Framåt Bakåt Visa alla 0 produkter | Sida 1 av 0 |
0 produkter | Sida 1 av 0 | Framåt Bakåt

Om Delta Baby

Under 1990 skapades det belgiska familjeföretaget Delta Diffusion som har tagit med sig erfarenheter och idéer till skapandet. Till en början var sortimentet tunt med begränsade mängder av produkter, men nu är situationen helt annorlunda ut. Idag har familjeföretaget både Delta baby och Doomoo under sina vingar. 

Produkterna från Delta Baby har som motto att vara utformade på sådant sätt att de kan göra livet enklare för både förälder men också barn. En viktig punkt är säkerheten och det är själva hjärtat i Delta Babys produkter. Varenda produkt som finns bland sortimentet har godkänts i olika kontrollinstitutioner bland annat TÛV och LNE. 

Delta Baby har produkter som är ett måste för alla kommande mammor!