Barbie Julsamling Box (3-Disc) - DVD

Fakta om Barbie Julsamling Box (3-Disc) - DVD

Varumärke Disney Interactive Studio
Artikelnr. 5532317
Passar ålder 0+
Serie Barbie
Skickas från Sverige
Disney Interactive Studio

Barbie Julsamling Box (3-Disc) - DVD

Denna produkt har utgått

Tyvärr kan inte den här produkten köpas hos oss längre.

Du har kommit till en produkt som inte kan köpas hos oss för tillfället. Lite längre ner på sidan hittar du andra liknande produkter som kanske kan passa dig istället.

Vi hoppas du hittar någon produkt du blir nöjd med! Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor.

Releasedatum: 2015-11-09
Bolag: Universal Sony Pictures Home Ent.

Beskrivning:
Barbie i Nötknäpparen

Barbie™ får liv genom fantastisk datoranimation i denna moderna tolkning av E.T.A. Hoffmanns klassiker. Berättelsen börjar när Barbie™, i rollen som Clara, får en vacker nötknäppare i trä av sin favorittant. På natten när Clara ligger och sover vaknar Nötknäpparen till liv för att jaga bort den elaka Råttkungen som har invaderat Claras rum. Hon vaknar och hjälper Nötknäpparen, men genom en förtrollning krymper Råttkungen henne. Clara och Nötknäpparen ger sig av på ett otroligt äventyr för att försöka hitta Sockerprinsessan, den enda som kan bryta Råttkungens onda förtrollning. Berättelsen förstärks av underbara dansscener skapade av den hyllade koreografen Peter Martins, och innehåller musik av Tchaikovsky. De levande rörelserna från dansarna vid New York City Ballet överför den vackra baletten till filmduken på ett tidigare aldrig skådat sätt. Barbie™ i Nötknäpparen visar att allt är möjligt om du är snäll, klipsk och modig.

Barbie i en Julsaga

Barbie™ i En Julsaga är en varm bearbetning av Dickens klassiska berättelse och är fylld med älskade julsånger, underbara kläder och många skratt! Här gör Barbie™ rollen som Eden Starling™, den glamorösa
skönsjungande divan på en teater i det viktorianska London. Tillsammans med sin malliga katt Chuzzlewit planerar Eden helt själviskt att tvinga alla artisterna på teatern att repetera på juldagen! Inte ens Edens kostymör och barndomsvän Catherine kan få Eden på andra tankar. Det blir istället upp till tre mycket ovanliga julälvor att ta med Eden på en fantastisk resa som öppnar hennes hjärta för julstämningen och glädjen av att ge. Barbie ™ i En Julsaga är en favorit för hela familjen att njuta av varje jul!

Barbie - En perfekt jul

Följ med Barbie™ och hennes systrar Skipper™, Stacie™ och Chelsea™ när deras julhelg oväntat förvandlas till ett spännande äventyr. När deras flygplan till New York hindras av en snöstorm hamnar flickorna långt från sitt resmål och sina drömmar om en perfekt jul, men på ett avlägset pensionat i den lilla staden Tannenbaum får de snart nya vänner och upplever magiska ögonblick. För att tacka alla för det varma välkomnandet tar de hjälp av sin musikaliska talang och arrangerar en show för hela staden. Barbie™ och hennes systrar inser att glädjen i att få vara tillsammans är det som skapar en perfekt jul!

Specifikationer:

LjudformatDolby Digital 5.1Bildformat1.78:1Talat språkEngelska, Finska, SvenskaÅldersgräns7 årAntal diskar3

Våra kunder

tycker att den här produkten är:
0 omdömen Skriv vad du själv tycker om produkten