Monster High Box (3-Disc) - DVD

Fakta om Monster High Box (3-Disc) - DVD

Varumärke Disney Interactive Studio
Artikelnr. 5530894
Passar ålder 0+
Serie Monster High
Skickas från Sverige
Disney Interactive Studio

Monster High Box (3-Disc) - DVD

Denna produkt har utgått

Tyvärr kan inte den här produkten köpas hos oss längre.

Du har kommit till en produkt som inte kan köpas hos oss för tillfället. Lite längre ner på sidan hittar du andra liknande produkter som kanske kan passa dig istället.

Vi hoppas du hittar någon produkt du blir nöjd med! Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor.

Releasedatum: 2014-10-15
Bolag: Universal Sony Pictures Home Ent.

Beskrivning:
Monster High: Ghouls Rule

I Monster High: Ghouls Rule dyker en gammal konflikt mellan människor och monster upp till ytan – och det blir läskigt värre! Under åratal har eleverna på Monster High blivit tillsagda att hålla sig inne under Halloween och undvika konfrontationer till varje pris. Men Frankie och hennes vänner upptäcker att människor och monster en gång i tiden alltid firade helgen tillsammans.

Så de bestämmer sig för att vrida tillbaka klockan och fira Halloween på sitt sätt och visa att det är okej att vara annorlunda: ”Var dig själv. Var unik. Var ett monster!” Monster High: 13 Önskningar

En ny termin har börjat på Monster High™, och Clawdeen Wolfs™ lillasyster Howleen har bestämt sig för att bli läskigt poppis. Det visar sig lättare än någon kunnat tro när hon träffar på anden Gigi Grant™ som ger henne inte bara tre utan hela 13 önskningar! Men tjejerna lär sig snart att man ska vara försiktig med vad man önskar sig, för varje önskning har en mörk sida och snart råder fullt kaos på Monster High™! Följ med Frankie Stein™, Clawdeen Wolf™, Draculaura™ och resten av de bu-siga spöktjejerna när de tar sig djupt in i den magiska lampan för att rädda Monster High™ … med en stil man kan dö för!Monster high: tystnad, tagning, vampyraction!

I tron på att hon är den rättmätiga arvtagerskan till vampyrernas tron åker Draculaura™ tillsammans med sina bästa ghulkompisar till Transylvanien, där hon hoppas på en dödshäftig kröning. Snart inser de dock att jakten på drottningen inte är över riktigt än. För att kunna ta reda på vem som är vampyrernas äkta drottning måste ghulerna hitta ett antikt föremål som kallas för Vampyrens hjärta. Det här är ett sylvasst äventyr som tar dem från Towern i Londoom till en hemsökt flodbåt i Nya Gorlreans och slutligen till det glamorösa Huulywood. Kan det vara här och nu Draculaura™ äntligen får sin vampyrstyrka och inser att drömmar verkligen kan gå i uppfyllelse??

Specifikationer:

Antal diskar3

Våra kunder

tycker att den här produkten är:
0 omdömen Skriv vad du själv tycker om produkten