Fingerling / Babymonkey fingerapor

Apkul med Fingerapa på din fingerspets!

Fingerapor är söta små apor med fluffigt hår som snabbt blir barnens bästa vänner. De interaktiva leksakerna är nästan som riktiga små apor som både kan röra sig och prata. Ibland kan de till och med ge ifrån sig en rap eller fis, vilket är hysteriskt roligt!
Aporna har speciella touch-sensorer på sitt huvud som triggar olika reaktioner och beteenden. Några av fingerapornas funktioner är att de kan sjunga, svara på dina slängkyssar med en puss tillbaka och till och med svara med över 40 olika ljud på era samtal! 

Filtrera på:
Varumärken
  • fingerlings (9)
Färg
  • blå (1)
  • grön (1)
  • lila (2)
  • rosa (2)
  • svart (2)
  • vit (1)

Fingerlings beteenden och reaktioner


Hänger man sin fingerapa upp och ner, vilket de älskar, så kan den börja gapskratta och röra på sig. Klappar man sin apa över den fluffiga tuppkammen så blir den genast nöjd, vilket du kan se genom din fingerapa njutande, blinkande ögon.

Lägg din hand på fingerapans huvud och se vad som händer! Kanske får du en tjutande respons. Hänger apan upp och ner när du lägger handen på huvudet så kan det komma en rap, vilket är hysteriskt roligt!  

Klappar du dina händer så kommer deras ljuva stämma kanske att ljuda Do-re-mi-fa-so-la-ti-do!

När det är dags att sova så vaggar du din lilla fingerapa till sömns genom att lägga den i dina handflator och se dem försvinna iväg till drömmarnas land medan de gör ifrån sig söta och trötta ljud och blinkar med sina hängiga ögon innan de kanske sluts helt och hållet för en liten tupplur.

Aporna reagerar på ljud, rörelse och och beröring och är nästan precis som ett riktigt husdjur! De ger respons på interaktivitet med slumpmässigt utvalda ljud, rörelser och andra tokigheter. Testa er fram och se hur just er apa kommer att reagera i olika situationer! Extra roligt blir det om man skaffar sig flera stycken fingerapor då de även kan integrera med varandra!

Fingerlings fingerapor