Fingerlings fingerapor

Fingerlings

Apkul med Fingerlings på din fingerspets!

Fingerlings fingerapor är söta små apor med fluffigt hår som snabbt blir barnens bästa vänner. De interaktiva leksakerna är nästan som riktiga små apor som både kan röra sig och prata. Ibland kan de till och med ge ifrån sig en rap eller fis, vilket är hysteriskt roligt!

Aporna har speciella touch-sensorer på sitt huvud som triggar olika reaktioner och beteenden. Några av fingerapornas funktioner är att de kan svara på dina slängkyssar med en puss tillbaka, de kan sjunga på beställning och aporna från Fingerlings kan till och med svara med över 40 olika ljud på era samtal! Den fantastiska kreationen Fingerlings kommer från företaget WowWee som är proffs på att designa och utveckla innovativa robotleksaker för barnens fantasifulla lekar.

Framåt Bakåt Visa alla 6 produkter | Sida 1 av 1 |
6 produkter | Sida 1 av 1 | Framåt Bakåt

Fingerlings beteenden och reaktioner


Hänger man sin Fingerling upp och ner, vilket de älskar, så börjar den gapskratta och röra på sig. Klappar man sin apa över den fluffiga tuppkammen så blir den genast nöjd, vilket du kan se genom din Fingerlings njutande, blinkande ögon.

Lägg din hand på fingerapans huvud och se vad som händer! Kanske får du en tutande respons. Hänger apan upp och ner när du lägger handen på huvudet så rapar den, vilket är hysteriskt roligt!  

Ger man sin Fingerling en slängkyss så kan man räkna med att få en puss tillbaka, omedelbart. Behöver man någon att prata med så kan man alltid lita på att Fingerling ställer upp. De är nämligen pratglada små varelser som kan göra över 40 olika ljud. De kan till och med sjunga!

Klappar du dina händer två gånger så kommer deras ljuva stämma ljuda Do-re-mi-fa-so-la-ti-do!

När det är dags att sova så vaggar du din lilla fingerapa till sömns genom att lägga den i dina handflator och se dem försvinna iväg till drömmarnas land medan de gör ifrån sig söta och trötta ljud och blinkar med sina hängiga ögon innan de kanske sluts helt och hållet för en liten tupplur.

Fingerlings fingerapor