Fingerlings fingerapor

Fingerlings

Apkul med Fingerlings på din fingerspets!

Fingerlings fingerapor är söta små apor med fluffigt hår som snabbt blir barnens bästa vänner. De interaktiva leksakerna är nästan som riktiga små apor som både kan röra sig och prata. Ibland kan de till och med ge ifrån sig en rap eller fis, vilket är hysteriskt roligt!
Aporna har speciella touch-sensorer på sitt huvud som triggar olika reaktioner och beteenden. Några av fingerapornas funktioner är att de kan sjunga, svara på dina slängkyssar med en puss tillbaka och till och med svara med över 40 olika ljud på era samtal! Den fantastiska kreationen Fingerlings kommer från företaget WowWee som är proffs på att designa och utveckla innovativa robotleksaker för barnens fantasifulla lekar. Fingeraporna du hittar på Litenleker.se och i alla andra butiker i Sverige, bortsett från Lekia, säljer apor som tillverkas på samma fabrik och har samma funktioner som WowWees, dessa går dock under ett annat varumärkesnamn, då Lekia har exklusivitet på WowWee Fingerlings.

Filtrera på:
Varumärken
  • fingerlings (11)
Färg
  • blå (2)
  • grön (1)
  • lila (2)
  • rosa (2)
  • svart (2)
  • vit (2)
Framåt Bakåt Visa alla 11 produkter | Sida 1 av 1 |
11 produkter | Sida 1 av 1 | Framåt Bakåt

Fingerlings beteenden och reaktioner


Hänger man sin Fingerling upp och ner, vilket de älskar, så kan den börja gapskratta och röra på sig. Klappar man sin apa över den fluffiga tuppkammen så blir den genast nöjd, vilket du kan se genom din Fingerlings njutande, blinkande ögon.

Lägg din hand på fingerapans huvud och se vad som händer! Kanske får du en tjutande respons. Hänger apan upp och ner när du lägger handen på huvudet så kan det komma en rap, vilket är hysteriskt roligt!  

Ger man sin Fingerling en slängkyss så kan det hända att man får en kyss tillbaka. Behöver man någon att prata med så kan man alltid lita på att Fingerling ställer upp. De är nämligen pratglada små varelser som kan göra över 40 olika ljud. De kan till och med sjunga!

Klappar du dina händer så kommer deras ljuva stämma kanske att ljuda Do-re-mi-fa-so-la-ti-do!

När det är dags att sova så vaggar du din lilla fingerapa till sömns genom att lägga den i dina handflator och se dem försvinna iväg till drömmarnas land medan de gör ifrån sig söta och trötta ljud och blinkar med sina hängiga ögon innan de kanske sluts helt och hållet för en liten tupplur.

Aporna reagerar på ljud, rörelse och och beröring och är nästan precis som ett riktigt husdjur! De ger respons på interaktivitet med slumpmässigt utvalda ljud, rörelser och andra tokigheter. Testa er fram och se hur just er apa kommer att reagera i olika situationer! Extra roligt blir det om man skaffar sig flera stycken fingerapor då de även kan integrera med varandra!

Fingerlings fingerapor