Din varukorg är tom.

Hippie Tipi - Lektält designade av Roommate

Hippie Tipi

Hippie Tipis lektält från Roommates kollektion

Hippie Tipi är en av Roommates kollektioner. I Hippie Tipis sortiment hittar du superfina lektält som passar både inne och utomhus! Tälten håller mycket god kvalitet och de flesta av dem är tillverkade i 100% ekologisk bomull! 

Till Roommates hemsida 

Framåt Bakåt Visa alla 0 produkter | Sida 1 av 0 |
0 produkter | Sida 1 av 0 | Framåt Bakåt

En del av Roommate

Lekfull design för alla barn!

Hippie Tipi är en del av Roommate. 
Roommate designar utifrån skandinaviska designtraditioner med en retrocharm och en grafisk toutch, vilket gör deras produkter helt rätt i tid! Roommate har sitt fäste i Danmark, där de två vännerna och designerna Christine Schwarzer och Anne Birgitte Balle grundade sin studio år 2006. Disskutionen om att starta eget företag kom från deras personliga önskningar om att ha en mer lekfull syn på vardagen. Och vad är mer lekfullt än barn?

Ett hem med barn är ett hem fyllt av liv.

Roommate är ett designmärke för barn. Inom Roommates kollektioner hittar du produkter för barnrummet som lätt kan passa in i resten av hemmet. sortimentet innhåller bland annat sittsäckar, sittpuffar, inredningsdetaljer, lampor, lektält, sängkläder m.m

Roommate har alltid fokuserat på att använda sig av de bästa marerialen för både deras produkter och för miljön. Deras nyaste produkter är tillverkade i 100% ekologisk bomull som är GOTS-certifierad.

Deras designidéer kommer från deras vardag och deras egna barn är en stor inspirationskälla för dem. De designar med deras hjärtan och älskar verkligen det dem gör.

Hippie Tipi - Lekt�lt designade av Roommate