Din varukorg är tom.

Kampanj
-20%
Fri frakt
Azeno - Elbil - Licensed Ford Ranger - Monster Truck
Azeno - Elbil - Licensed Ford Ranger - Monster Truck
Azeno - Elbil - Licensed Ford Ranger - Monster Truck
Azeno - Elbil - Licensed Ford Ranger - Monster Truck
Azeno - Elbil - Licensed Ford Ranger - Monster Truck
Azeno - Elbil - Licensed Ford Ranger - Monster Truck
Azeno - Elbil - Licensed Ford Ranger - Monster Truck
Azeno - Elbil - Licensed Ford Ranger - Monster Truck
Azeno - Elbil - Licensed Ford Ranger - Monster Truck

Fakta om Elbil - Licensed Ford Ranger - Monster Truck

Varumärke Azeno
Artikelnr. 6950171
Passar ålder 1 - 6 år
Skickas från Danmark
Färg Svart
Fjärrkontroll Ja, 2,4 Ghz
Hastighet 7 km/h
Höjd 95 cm
Bredd 106 cm
Längd 134 cm
Vikt 40 kg
Körtid ca 30-90 minuter. Körtiden varierar beroende på bl.a lastvikt, körstil och körunderlag
Batteri 2 x 12 V 7 Ah
Material Plast
Laddningstid 8-10 timmar
Hjultyp Mjuk Skumplast
Max-last 35 kg
Serie Ford Ranger
Lackerad Kaross Nej
Motor 4 x 12 V
Öppningsbara dörrar Ja
Antal barn i fordonet 2

Produktfiler:

Azeno

Elbil - Licensed Ford Ranger - Monster Truck

Denna produkt har utgått

Tyvärr kan inte den här produkten köpas hos oss längre.

Du har kommit till en produkt som inte kan köpas hos oss för tillfället. Lite längre ner på sidan hittar du andra liknande produkter som kanske kan passa dig istället.

Vi hoppas du hittar någon produkt du blir nöjd med! Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor.

Ford Ranger Monster Truck är en elbil med attityd. Den svarta elbilen är en rejäl bjässe, precis som en Monster Truck ska vara. Bilen erbjuder plats för två barn och har individuella stötdämpare på båda bakhjulen som gör körningen mer bekväm för barnen i bilen. Monter Trucken har extremt bra framkomlighet på de allra flesta typer av underlag, som exempelvis grus, tack vare dess fyrhjulsdrift. Även hjulens material som består av en mjuk gummiblandning ser till att bilen får ökat grepp mot underlaget och gör dessutom åkturen mindre bullrig. 

Ford Ranger Monter Truck levereras med en mängd olika funktioner för att påminna så mycket som möjligt om en riktig bil. Den är utrustad med mjuka sitsar i konstläder, dess dörrar och baklucka är öppningsbara och elbilen har även en "bilstereo" med FM-radio och flera förinspelade låtar. Ditt barn kan även lyssna på sin egen favoritmusik genom att koppla in sin musikenhet i bilens AUX- eller USB-uttag samt med SD-kort! Stereon har dessutom Bluetooth så att man kan spela sin musik trådlöst! Fungerande belysning och realistiska billjud hjälper också till att skapa den perfekta körupplevelsen för barnen, samtidigt som den digitala fjärrkontrollen hjälper den vuxne att hålla koll på avstånd. Med denna kan man ställa in vilken hastighet bilen ska ha, ta över körningen när som helst, samt nödstoppa om det skulle behövas.

Detaljer:

  • Digital fjärrkontroll.
  • Mjukstart.
  • Fyrhjulsdrift.
  • Däck av mjuk skumplast.
  • Öppningsbara dörrar och öppningsbar lucka till flaket.
  • Plats för två barn.
  • Sits i konstläder.
  • Batteriindikator på LCD-skärm.
  • Inbyggd stereo med förinlagda låtar och FM-radio, samt uttag för AUX, USB och SD-kort. Dessutom uppkopplingsmöjlighet med Bluetooth.
  • Stötdämpare.
  • LED-belysning i strålkastarna fram och bak samt extrabelysning på taket.
  • Realistiska ljudeffekter.

Specifikationer:

  • Elbilar med fjärrkontroll kan användas fr.o.m 1 års ålder och då köras av en vuxen med RC. Körning på egen hand rekommenderas från ca 2-3 år.
  • Denna elbil har en fjärrkontroll av 2,4G-typ, vilket gör att bilen startar på ett mjukare sätt än normalt. Dessutom är kontrollen hopparad med bilen på en frekvens som inte störs av andra RC-leksaker.
  • Bilen har tre växlar framåt för olika hastigheter, samt en backväxel, växlarna framåt ändrar man på fjärrkontrollen. I bilen går det bara att välja framåt eller bakåt på en knapp. Detta av säkerhetsskäl, så att barnet själv inte ändrar till att köra fortare.
  • Bilen rör sig framåt genom att man trycker på gaspedalen eller framåt på fjärrkontrollen, stannar gör den av sig själv när man släpper. 

Elbilar för barn har karosser i plast. Vissa modeller har riktig lackering på plasten, vilket ger en mycket hög finish och ett utseende som mer påminner om en riktig bil! De bilar som inte är lackerade kan dock inte förväntas ha samma höga finish. När plastchassit gjuts i sin form så bildas det ojämnheter i plasten som kan visa sig i bl.a gropar och rispor. Detta är normalt och kan helt eller delvis poleras bort om så önskas.

Våra kunder

tycker att den här produkten är:
0 omdömen Skriv vad du själv tycker om produkten