-20%
Soft 'n Slo - Squishy Toy - Big Cake Nr 49

Fakta om Soft 'n Slo - Squishy Toy - Big Cake Nr 49

Varumärke Soft n Slo
Artikelnr. sqbc123
Passar ålder 3+
Skickas från Sverige
Färg Rosa
Djup 11 cm
Bredd 11 cm
Höjd 11,5 cm
Soft n Slo

Soft 'n Slo - Squishy Toy - Big Cake Nr 49

119 kr 149 kr
Slut i lager
Normal leveranstid: 2-5 Arbetsdagar

De svampiga leksakerna "squishy toys" är så härligt mjuka att man bara vill krama och klämma ihop dem, gång på gång, och det är precis det de är till för! Squishy-leksaker är roliga samlingsbara leksaker som finns i alla möjliga söta och coola varianter och kan vara en modern variant på den gamla, hederliga stressbollen. En extra mjuk och lätt struktur gör det superroligt att klämma ihop dom för att sedan sakta se dem återta sin form igen. Likaväl som det är kul så verkar klämandet också lugnande och sägs kunna skapa koncentration och minska rastlöshet hos användaren. 

Den här tårtan från Soft 'n Slo är en härlig variant på leksaken och passar bra till andra användningsområden i barnens lek, t.ex som leksaksmat till köksleken. Men den fungerar också utmärkt för vuxna att ha liggandes på skrivbordet på jobbet som en avslappnande och prestationshöjande kick i arbetet.

  • Storlek: 11,5 x 11 cm cm
  • Tårtan är inte bara en rolig leksak men verkar också lugnande, höjer koncetrationen och minskar rastlöshet bl.a! - En modern version av stressbollen.

Våra kunder

tycker att den här produkten är:
0 omdömen Skriv vad du själv tycker om produkten