Din varukorg är tom.

Trullala - Handtillverkade dockor av högsta kvalitet

Trullala

En högkvalitativ, handgjord docka

Trullala gör handtillverkade dockor av hög kvalité just till dig. Under 2005 kom möjligheten som den svenska marknaden väntat på. Då kunde du börja köpa dessa handdockor och leka med dem. Dockor är lite av en specialitet hos Trullala. Företaget tillverkar också bland annat kasperteatrar bland mycket annat. Trullala uppfyller också EN71. 

Till Trulallas hemsida

Framåt Bakåt Visa alla 0 produkter | Sida 1 av 0 |
0 produkter | Sida 1 av 0 | Framåt Bakåt

Om Trullala

Trullala grundades under 1997 och är ett tyskt familjeföretag. De är etablerade i hemlandet Tyskland för deras produkter till bland annat kasperteatrar. Därutöver tillverkar dem också fingerdockor, strutdockor och handdockor av hög kvalitet. Handdockorna är handgjorda och skapade på ett traditionellt sätt av tillverkare i Tjeckien. 

De välkända dockorna är i huvudsak tillverkade av bomull. Trullala skapar också mjuka och egendesignade babyleksakser som exempelvis speldosor. Materialet i dessa är 80 % bomull, plysch, och 20 % polyester. En av fördelarna med dessa leksakser är att de kan handtvättas utan att få negativ inverkan. Produkterna från Trullala har funnits tillgängliga på den svenska marknaden sedan 2005 och uppfyller EN71.