Kampanj
-10%
Warmies - Lejon

Fakta om Warmies - Lejon

Varumärke Warmies
Artikelnr. Lejon123
Passar ålder 0+
Skickas från Sverige
Skötselråd Du värmer Warmies i mikrovågsugn (30-90 sek, max 800 W) precis som de är. Avlägsna pappersetiketten (om sådan finns) före uppvärmning. Se till att produkten inte förhindrar rotationen i ugnen. Värmeprodukterna får åter värmas upp igen först när de återgått till rumstemperatur, detta för att undvika överhettning. Säkerställ att både produkten och ugnen är ren före värmning, matrester kan till exempel skada produkten eller göra den otrevlig. Alternativt kan Warmies alla produkter läggas i kyl eller frys (i en plastpåse) och användas som kylkompress. Innan produkten ges till barn eller till personer som lider av nedsatt känsel är det viktigt att värmen kontrolleras innan den används. Tvättas med en fuktig trasa. Får ej genomdränkas i vatten eftersom fyllningen har svårt att torka.
Certifiering EN71-del-1,2,3
Färg Brun
Höjd 30 cm
Material Plysch, Hirs, Örter
Vikt 0,75 kg
Warmies

Warmies - Lejon

269 kr 299 kr
Finns i lager
Leveranstid: 2-5 Arbetsdagar. Beställ senast den 17:e dec för garanterad leverans innan julafton.

Detta lejon är en riktigt kramgo klassiker! Nallen är en fin vän, inte bara för barn men även för de äldre som delar ut varma, behagliga kramar efter 30-90 sek i mikrovågsugnen och ger då också ifrån sig en lugnande doft av lavendel. 

- Lejonet är fyllt med hirsfrön och lavendel (Doften från fyllningarna är som tydligast i början och avtar gradvis efter upprepade uppvärmningar). Fyllningen i det här gosedjuret är löstagbar.

Warmies alla produkter är tillverkade för att erbjuda dig värme, avslappning, sömnhjälp eller helt enkelt en mjuk myspartner för alla tillfällen.

Obs. Warmies använder naturliga hirsfrön som bas i sina värmeprodukter. Hirsen står för de värmebevarande egenskaperna, och innan användning i produkterna genomgår fröna flera renande och filtrerande processer. För att kunna bli uppvärmda i mikrovågsugn reduceras vätskemängden i fröna genom en värmebehandling. Efter första uppvärmningen kan Warmies® produkter kännas fuktiga, detta är helt naturligt och försvinner efter upprepade användningar.

Våra kunder

tycker att den här produkten är:
0 omdömen Skriv vad du själv tycker om produkten