Din varukorg är tom.

Avyna - Studsmattor och fotbollsmål av högsta kvalitet

Avyna - Högkvalitativa studsmattor och fotbollsmål

Avynas högkvalitativa produkter produceras med högsta prioritet på säkerhet och hållbarhet. Deras fotbollsmål och studsmattor garanterar dig många års glädje! Produkterna används av proffs - bland annat OS-vinnare och mästare inom trampolin.

De är efterfrågade världen över och kan användas för både privat och professionellt bruk. Köper du en studsmatta eller ett fotbollsmål från Avyna kan du vara säker på att du får det bästa som finns på marknaden och att det är väl testat för att vara säkert för ditt barn!

Framåt Bakåt Visa alla 13 produkter | Sida 1 av 1 |
13 produkter | Sida 1 av 1 | Framåt Bakåt

Om Avyna

Avyna var en gång pionjären i branschen men idag är företaget internationellt ledande när det kommer till utelek. De tar upp nya trender och producerar produkter med mycket god kvalitet! Allting som går ut till kund har blivit hårt testat och deras produkter är efterfrågade världen över.

I deras företagsfilosofi har de formulerat att uppfinna, utveckla och tillverka produkter som uppfyller praktiskt taget alla krav en förälder kan ha när de köper leksaker till sina barn.

Avyna producerar högkvalitativa studsmattor där säkerheten och hållbarheten är har högsta prioritet. En vanlig studsmatta som du kan köpa i vilken butik som helst lovar dig en hållbarhet på max 2 år. Avyna ger dig 10 års garanti på alla sina Pro Line-Trampoliner!

Det är inte alltid lätt att känna igen en kvalitetsprodukt men med Avyna behöver du inte tänka efter. När du köper en produkt från Avyna kan du vara säker på att du får det bästa på marknaden.

Avynas trampoliner används av proffsen inom trampolingymnastiken. Bland annat av Rea Lenders som vunnit OS, samt blivit holländsk mästare 10 år i rad!

Avyna - Högkvalitativa studsmattor och fotbollsmål