Din varukorg är tom.

Axi Lekstugor som passar allas behov

Axi

Lekstugan som har allt!

Axi tillverkar lekstugor som är otroligt roliga och lekfulla. De har flera fantastiska tillbehör så som; rutschkana, veranda eller en sandlåda vilket gör Axi's lekstugor till allt utom en vanlig lekstuga! 

Vid skapandet låter dem deras egen fantasi flöda vilket har gett resultat i det unika utseendet lekstugorna har. Axi är även måna om att tänka på säkerheten och hållbarheten i deras produkter och dessutom engagerar dem sig i miljön.

Till Axis hemsida

Framåt Bakåt Visa alla 149 produkter | Sida 1 av 6 |
Nyhet
Fri frakt
AXI - Lekstuga Lodge Sunny 135 X 111 X 133 Cm Röd
Gillar dina barn också en rolig och fantasifull lekplats? Lodge Scandinavian Red från AXI är en snygg baslekstuga som passar i varje trädgård. Lekstugan från Beach-serien av AXI är utförd i skandinaviska röd/vita färger som passar perfekt i varje modern trädgård. Lodge har fönster på sidorna som lätt kan öppnas. Den stadiga halvdörren har en postlåda genom vilken barn kan kasta post när de leker postlåda. 4.999 kr Köp
Nyhet
Fri frakt
AXI - Solstol Salina Med Solskydd
7.513 kr Köp
Fri frakt
AXI - Skrinda Med Tak Ihopfällbar
2.151 kr Köp
Fri frakt
Axi - Trägunga - Väggmonterad - Fågelbogunga
4.588 kr Köp
Fri frakt
Axi - Beach Tower Brun
9.593 kr Köp
Fri frakt
Axi - Beach Tower Brun Med Enkelgunga
12.405 kr Köp
Fri frakt
Axi - Beach Tower Brun Med Dubbla Gungor
12.763 kr Köp
Fri frakt
Axi - Beach Tower Grå/Vit Med Klätterställning Och Gunga
16.219 kr Köp
Fri frakt
Axi - Beach Tower Grå/Vit
9.593 kr Köp
Fri frakt
Axi - Beach Tower Brun/Vit Med Enkelgunga
12.405 kr Köp
Fri frakt
Axi - Beach Tower Grå/Vit Med Enkelgunga
12.405 kr Köp
Fri frakt
Axi - Beach Tower Brun/Vit
Låt detta fina Beach Tower från Axi bli ett fantastiskt roligt tillskott till lekplatsen! Barnen kan klättra upp på plattformen och få en 360 graders utsikt över världen. Från plattformen kan barnen sedan välja att ta sig ned igen genom stegen eller det något snabbare och roligare alternativet - rutschkanan! Under plattformen finns det dessutom en sandlåda som flera barn kan leka i samtidigt.  9.593 kr Köp
Fri frakt
Axi - Beach Tower Grå/Vit Med Klätterställning
13.835 kr Köp
Fri frakt
Axi - LekKök Rosa - Vatten Och Sand
3.223 kr Köp
Fri frakt
Axi - Sand/Vattenbord - Linda
2.270 kr Köp
Fri frakt
Axi - Babygunga - Grå/Vit
3.110 kr Köp
Fri frakt
Axi - Aktivitetsbänk För Vatten Och Sand
2.032 kr Köp
Fri frakt
Axi - Trägunga - Väggmonterad - Enkel
3.873 kr Köp
Fri frakt
AXI - Hängmatta Sett Med Ställning Hawai
6.918 kr Köp
Fri frakt
Axi - Beach Tower Grå/Vit Med Dubbla Gungor
12.763 kr Köp
Fri frakt
Axi - Trägunga - Väggmonterad - Roxy Fågelbogunga
5.303 kr Köp
Fri frakt
AXI - Babygunga i Ställning Capri
8.347 kr Köp
149 produkter | Sida 1 av 6 | Framåt Bakåt

Aktiv lek för barn som älskar att ha roligt

I och runt en AXI lekstuga, kan barnen klättra, åka rutschkana och upptäcka deras hjärtans lust. En AXI lekstuga kan vara utrustad med egen veranda, rutschkana eller till och med en sandlåda. Med sina unika egenskaper, ger varje AXI lekstuga fritt spelrum för ditt barns fantasi. En lekstuga idag, ett slott i morgon, eller en båt ...

Skaparna låter också sin fantasi flöda när de skapar och utvecklar AXI lekstugor. De bästa och mest kreativa idéer förvandlades till vackra kreationer. Naturligtvis är varje AXI lekstuga utformad och tillverkad med omtanke på föräldrars krav. AXI lekstugor ger inte bara en massa timmar av nöje, de är också säkra, starka, robusta och lätta att montera.

Säkert & pålitligt

Genom att välja en AXI lekstuga, väljer du en rolig och säker lekmiljö för ditt barn. Alla lekstugor har CE säkerhetscertifiering (som uppfyller de europeiska hälso-, miljö- och säkerhetsföreskrifter) och har klarat ett TÜV Product prov, en av de strängaste normer för säkerhet och kvalitet leksaker.

Alla lekstugor slipas till en jämn yta för extra säkerhet. Den lutande fönsterram-konstruktionen förhindrar att små fingrar fastnar, medan de magnetiska spärrarna på fönster och dörrar är extremt barnvänlig. Alla trappor har platta steg, vilket gör att barnen kan klättra upp och ner från lekstugan i fullständig säkerhet. Även toppen av rutschkanan är försedd med en skena för extra säkerhet.

Lekstugorna har behandlats med ett vattenbaserat bets för extra varaktig hållbarhet. Vattenbaserad bets är giftfri och innehåller ett minimum av organiskt flyktiga ämnen för att öka säkerheten av lekstugorna.

Hållbart & robust

AXI lekstugor är inte bara vackra att titta på; de är också starka och robusta. Panelerna på lekstugorna gjorda av 15 mm cederplank som placeras på ett extra tjockt, 38 mm ramverk. Den starka ramen och robusta konstruktionen säkerställer att lekstugorna tål ett slag eller två.

Cederträ skördas från hållbara skogar. Det är i princip underhållsfritt och är naturligt ogenomtränglig för insekter, ohyra, röta och svampangrepp. Detta garanterar varaktig hållbarhet av AXI lekstugor, utan användning av onaturliga, hållbarhets-höjande kemikalier. För att uppnå maximal hållbarhet, är alla AXI lekstugor försedda med vattentäta takpaneler, och slutligen skyddade med en vattenbaserad bets.

Nu & i framtiden

AXI lekstugor är gjorda av asiatiskt cederträ, Cunninghemia lanceolata. Detta virke kommer från noggrant förvaltade, hållbara skogsplantager. Ett nytt träd planteras för varje träd som fälls. Deras noggranna förhållningssätt till valet av leverantörer stryker deras engagemang för ett långsiktigt välbefinnande och säkerhet för barn, deras föräldrar och miljön; nu och i framtiden!

1,2,3 Jag är redo att komma ut och leka!

Gör ditt barns dröm till verklighet med en AXI lekstuga. Alla AXI lekstugor levereras med förborrade paneler färdiga att montera. Att montera en AXI lekstuga är egentligen en barnlek! De färdiga panelerna levereras komplett med monterade fönster, dörrar och tak. Till och med målningen är gjord. Det enda du behöver göra är att pussla ihop panelerna och se dina barn leka ..!

AXIs fantastiska lekstuga med veranda, sandlåda och rutschkana!

Axi