Din varukorg är tom.

Axi Lekstugor som passar allas behov

Axi

Lekstugan som har allt!

Axi tillverkar lekstugor som är otroligt roliga och lekfulla. De har flera fantastiska tillbehör så som; rutschkana, veranda eller en sandlåda vilket gör Axi's lekstugor till allt utom en vanlig lekstuga! 

Vid skapandet låter dem deras egen fantasi flöda vilket har gett resultat i det unika utseendet lekstugorna har. Axi är även måna om att tänka på säkerheten och hållbarheten i deras produkter och dessutom engagerar dem sig i miljön.

Till Axis hemsida

Framåt Bakåt Visa alla 170 produkter | Sida 1 av 7 |
Fri frakt
Axi - Trägunga - Väggmonterad - Enkel
Fin gungställning från Axi. Gungställningen passar för ett barn att gunga i åt gången. Ställningen monteras mot en vägg, exempelvis på garagets sida eller varför inte mot lekstugan om ni har en större variant. Ställningen smälter också lätt in i omgivningen och passar därmed i vilken trädgård som helst.  3.349 kr Köp
Fri frakt
Axi - Trägunga - Enkel
3.949 kr Köp
Fri frakt
Axi - Gungställning - Fågelbogunga
5.184 kr Köp
Fri frakt
Axi - Aktivitetsbänk För Vatten Och Sand
1.678 kr Köp
Fri frakt
Studsmatta - Boston Inground Och Onground Svart
3.374 kr Köp
Fri frakt
Studsmatta - Boston Inground Och Onground Grön
3.374 kr Köp
Fri frakt
AXI - Beach Tower Med Fågelbogunga
12.026 kr Köp
Fri frakt
Rutschkana Sky120 - 118 Cm
1.225 kr Köp
Fri frakt
AXI - Planteringsbord Med Hyllor Brun/Vit
AXI Krukbord med förvaringshyllor och bänkskiva i zink är ett praktiskt tillskott till vilken trädgård eller balkong som helst. Detta modernt färgade krukbord passar perfekt i alla interiörer eller trädgårdar med sina neutrala bruna/vita färger. Att plantera om blommor och växter är en barnlek med detta praktiska arbetsbord. De två förvaringsfacken ger mycket extra förvaringsutrymme för växter, trädgårdsjord och krukor. De 6 krokarna på bänkskivan ger även möjlighet att snyggt hänga upp till exempel en kratta eller spade. På så sätt har du alltid dina trädgårdsredskap inom räckhåll! Ansträng inte ryggen längre! Den praktiska höjden på bänkskivan gör detta krukbord till en ryggvänlig lösning för varje hobbyträdgårdsmästare. Du behöver inte längre spendera hela dagen med att böja dig i trädgården för att plantera om dina växter. 1.564 kr Köp
Fri frakt
AXI - Solstol Salina Med Solskydd
7.804 kr Köp
Fri frakt
Axi - Beach Tower Grå/Vit Med Enkelgunga
10.895 kr Köp
Fri frakt
Axi - Beach Tower Grå/Vit
8.784 kr Köp
Fri frakt
Lekstuga - Arthur Brun/Röd Med Rutschkana
12.931 kr Köp
Fri frakt
Axi - Beach Tower Grå/Vit Med Dubbla Gungor
11.234 kr Köp
170 produkter | Sida 1 av 7 | Framåt Bakåt

Aktiv lek för barn som älskar att ha roligt

I och runt en AXI lekstuga, kan barnen klättra, åka rutschkana och upptäcka deras hjärtans lust. En AXI lekstuga kan vara utrustad med egen veranda, rutschkana eller till och med en sandlåda. Med sina unika egenskaper, ger varje AXI lekstuga fritt spelrum för ditt barns fantasi. En lekstuga idag, ett slott i morgon, eller en båt ...

Skaparna låter också sin fantasi flöda när de skapar och utvecklar AXI lekstugor. De bästa och mest kreativa idéer förvandlades till vackra kreationer. Naturligtvis är varje AXI lekstuga utformad och tillverkad med omtanke på föräldrars krav. AXI lekstugor ger inte bara en massa timmar av nöje, de är också säkra, starka, robusta och lätta att montera.

Säkert & pålitligt

Genom att välja en AXI lekstuga, väljer du en rolig och säker lekmiljö för ditt barn. Alla lekstugor har CE säkerhetscertifiering (som uppfyller de europeiska hälso-, miljö- och säkerhetsföreskrifter) och har klarat ett TÜV Product prov, en av de strängaste normer för säkerhet och kvalitet leksaker.

Alla lekstugor slipas till en jämn yta för extra säkerhet. Den lutande fönsterram-konstruktionen förhindrar att små fingrar fastnar, medan de magnetiska spärrarna på fönster och dörrar är extremt barnvänlig. Alla trappor har platta steg, vilket gör att barnen kan klättra upp och ner från lekstugan i fullständig säkerhet. Även toppen av rutschkanan är försedd med en skena för extra säkerhet.

Lekstugorna har behandlats med ett vattenbaserat bets för extra varaktig hållbarhet. Vattenbaserad bets är giftfri och innehåller ett minimum av organiskt flyktiga ämnen för att öka säkerheten av lekstugorna.

Hållbart & robust

AXI lekstugor är inte bara vackra att titta på; de är också starka och robusta. Panelerna på lekstugorna gjorda av 15 mm cederplank som placeras på ett extra tjockt, 38 mm ramverk. Den starka ramen och robusta konstruktionen säkerställer att lekstugorna tål ett slag eller två.

Cederträ skördas från hållbara skogar. Det är i princip underhållsfritt och är naturligt ogenomtränglig för insekter, ohyra, röta och svampangrepp. Detta garanterar varaktig hållbarhet av AXI lekstugor, utan användning av onaturliga, hållbarhets-höjande kemikalier. För att uppnå maximal hållbarhet, är alla AXI lekstugor försedda med vattentäta takpaneler, och slutligen skyddade med en vattenbaserad bets.

Nu & i framtiden

AXI lekstugor är gjorda av asiatiskt cederträ, Cunninghemia lanceolata. Detta virke kommer från noggrant förvaltade, hållbara skogsplantager. Ett nytt träd planteras för varje träd som fälls. Deras noggranna förhållningssätt till valet av leverantörer stryker deras engagemang för ett långsiktigt välbefinnande och säkerhet för barn, deras föräldrar och miljön; nu och i framtiden!

1,2,3 Jag är redo att komma ut och leka!

Gör ditt barns dröm till verklighet med en AXI lekstuga. Alla AXI lekstugor levereras med förborrade paneler färdiga att montera. Att montera en AXI lekstuga är egentligen en barnlek! De färdiga panelerna levereras komplett med monterade fönster, dörrar och tak. Till och med målningen är gjord. Det enda du behöver göra är att pussla ihop panelerna och se dina barn leka ..!

AXIs fantastiska lekstuga med veranda, sandlåda och rutschkana!

Axi