Cacoon - Det egna nästet

Cacoon

Häng i ditt eget näste med en Cacoon

Cacoon är det nya stället att hänga på! Den är till för både avslappning och skoj. Cacoon passar både vuxna och barn. Det är ett näste som står emot allt väder och som tillåter dig att använda den både inne och utomhus. Cacoonen är tillverkad av experter som inspirerats av vävarens fågelbo, ett fint sammanflätat, hängande näste.

Till Cacoons hemsida

Framåt Bakåt Visa alla 20 produkter | Sida 1 av 1 |
-3%
Fri frakt
Cacoon - Bonsai Cacoon - Taupe
Bonsai Cacoon - Tänk om du hade haft en sån här när du var liten! Det kan vara ett tält, en trädkoja, en grotta eller gunga, precis vad barnen själva vill, både inomhus och utomhus, endast fantasin sätter gränser! 2.329 kr 2.399 kr Köp
Fri frakt
Cacoon - Double Cacoon - Chili Red
Double Cacoon - Det är din gungstol, din hammock, din hängande trädgårdsstol, det är precis vad du vill att det ska vara, inomhus eller utomhus! Perfekt efter en lång och hård dag eller som ett roligt tillskott till helgens bus! 3.939 kr Köp
20 produkter | Sida 1 av 1 | Framåt Bakåt

Om Cacoon

Cacoon är det nya stället att hänga på, ett nytt koncept för avslappning och skoj. Den är designad för både vuxna och barn och är ett riktigt spännande äventyr.

Cacoon är designad av ett team professionella segeltillverkare och experter på material och textil för arkitektisk struktur. Den var från början tänkt att användas som en avslappningslösning på det brittiska hotellet Scarlet som ett komplement till det kustnära läget.

Denna nya naturliga upplevelsen kommer faktiskt från naturen själv. Inspirationen kommer från det vackert sammanfogade, hängande boet till en vävare. Designerna såg dessa fantastiska nästena i Mexico och vid den tiden deras flyg hade landat i London hade Cacoon fötts.

För fågeln är det ett säkert skymundan i jungeln, för dig är det din alldeles egna plats. Du är undangömd och skyddad, avslappnad men ändå uppmärksam på vad som händer i din omgivning trots att du är i en kokong helt i din ensamhet, eller tillsammans med någon, i din egna lilla värld. 

Som du säkert har förstått så tillverkas alla Cacoons för att följa alla regleringar, bestämelser och standarder som finns. De använder sig av de bästa materialen på marknaden, utvecklade för de höga kraven av marina- och campingindustrier. En blandning av bomull och polyester hjälper till att behålla den mjuka känslan av den naturliga canvasen och försäkra en lång livslängd av textilien. Varje Cacoon är behandlad med anti-mögel, UV-skydd och vattenbeständighet.

En Cacoon är säker och stark, enkel men annorlunda. Den är liten nog att bära men ändå stor nog att dela. Från blåst och regn till sol och hav, dess höga kvalitetsmaterial står emot alla element. Den har testats och hängt i alla typer av klimat - i trädgården, på en utflykt, i skogen, på kusten, på kontoret, på sport- och fritidsanläggnigar, i sovrum och grottor, i hotell och på aväntyrsparker - utomhus och inomhus, bara hängandes där för att sprida en massa glädje till folket.

                    Bild: En vacker, gul vävare i sitt fantastiskt sammanflätade näste

Cacoon