Din varukorg är tom.

Cacoon - Ditt egna flygande tält!

Cacoon

Häng i ditt eget näste med en Cacoon

Cacoon är det nya stället att hänga på! Den är till för både avslappning och skoj. Cacoon passar både vuxna och barn. Det är ett näste som står emot allt väder och som tillåter dig att använda den både inne och utomhus. Med Cacoon får du en egen svävande trädkoja. Cacoonen är tillverkad av experter som inspirerats av vävarens fågelbo, ett fint sammanflätat, hängande näste. Materialet är vattentätt, slitsstarkt, smutsavvisande och har en maxvikt på 200 kg och rep gjorda av nylon (Maxvikt 2200 kg) vilket gör Cacoons upphängda hängmattor och hammockar perfekta för uteplatsen eller övernattning i vildmarken. Litenleker erbjuder ett brett sortiment av högkvalitativa och vattentäta hängmattor, runda hammockar, hängstolar, hängkojor, svävande tält och mycket mer! 

Framåt Bakåt Visa alla 47 produkter | Sida 1 av 2 |
Fri frakt
Tipi Hängstol Cacoon Classic  -  Chili Red
Cacoon-hängstolen för en person är vår mest populära storlek, perfekt för en enda vuxen att undkomma dagens stress. Föreställ dig att du hänger, helt avslappnad och saktar ner livets takt. Längd: 153 cm Bredd: 153 cm Höjd: 153 cm Kapacitet: 200 kg Tyg: Bomull & polyester 1 års garanti 2.032 kr Köp
47 produkter | Sida 1 av 2 | Framåt Bakåt

Om Cacoon

Cacoon är det nya stället att hänga på, ett nytt koncept för avslappning och skoj. Den är designad för både vuxna och barn och är ett riktigt spännande äventyr.

Cacoon är designad av ett team professionella segeltillverkare och experter på material och textil för arkitektisk struktur. Den var från början tänkt att användas som en avslappningslösning på det brittiska hotellet Scarlet som ett komplement till det kustnära läget.

Denna nya naturliga upplevelsen kommer faktiskt från naturen själv. Inspirationen kommer från det vackert sammanfogade, hängande boet till en vävare. Designerna såg dessa fantastiska nästena i Mexico och vid den tiden deras flyg hade landat i London hade Cacoon fötts.

För fågeln är det ett säkert skymundan i jungeln, för dig är det din alldeles egna plats. Du är undangömd och skyddad, avslappnad men ändå uppmärksam på vad som händer i din omgivning trots att du är i en kokong helt i din ensamhet, eller tillsammans med någon, i din egna lilla värld. 

Som du säkert har förstått så tillverkas alla Cacoons för att följa alla regleringar, bestämelser och standarder som finns. De använder sig av de bästa materialen på marknaden, utvecklade för de höga kraven av marina- och campingindustrier. En blandning av bomull och polyester hjälper till att behålla den mjuka känslan av den naturliga canvasen och försäkra en lång livslängd av textilien. Varje Cacoon är behandlad med anti-mögel, UV-skydd och vattenbeständighet.

En Cacoon är säker och stark, enkel men annorlunda. Den är liten nog att bära men ändå stor nog att dela. Från blåst och regn till sol och hav, dess höga kvalitetsmaterial står emot alla element. Den har testats och hängt i alla typer av klimat - i trädgården, på en utflykt, i skogen, på kusten, på kontoret, på sport- och fritidsanläggnigar, i sovrum och grottor, i hotell och på aväntyrsparker - utomhus och inomhus, bara hängandes där för att sprida en massa glädje till folket.

                    Bild: En vacker, gul vävare i sitt fantastiskt sammanflätade näste

Cacoon