Din varukorg är tom.

Om Litenleker.se

Från idé till verklighet

Tanken bakom Litenleker.se

Karin och Linda heter vi som driver Litenleker.se tillsammans med Robert. Vi bor i Kalmar med våra respektive familjer. Gemensamt för oss är att vi har barnasinnet kvar och försöker att se de leksaker och barnprodukter vi har i vårt sortiment ur ett barns ögon och perspektiv men även utifrån design och kvalitet. 

Idén till Litenleker.se har egentligen funnits i bakhuvudet ett par år, men det är först på senare tid som tanken har känts genomförbar. Vi, Linda och Karin är båda småbarnsföräldrar och har fått upp ögonen för hur vår egen efterfrågan av bra leksaker ser ut samt tillgången av dom. Efter mycket diskussion fram och tillbaka samt med hjälp från Easyfy AB och våra respektive män som tillsammans har 15 års erfarenhet av e-handel så beslöt vi oss i Maj 2013 för att starta upp projektet "leksaksaffär på nätet".

Efter att ha bjudit in Robert i projektet som är en av grundarna till klädmärket Pinkoholic som genom detta har stor erfarenhet av e-handel så känner vi oss trygga med att vi har all kompetens vi behöver omkring oss.

Vi har valt att enbart satsa på en webshop och inte på en fysisk butik. Tanken med detta är att kunna ha ett bredare urval av produkter samt att vi vill kunna nå ut till Er kunder lättare och göra det enkelt för Er att handla. För att kunna bredda sortimentet ännu mer så jobbar vi bara med dropshiping, vilket innebär att vi inte har något eget lager utan skickar våra beställningar direkt från våra samarbetspartners lager.

Men att bara finnas på nätet innebär också en viss svårighet i att återskapa korrekta bilder och beskrivningar av produkter. Vi gör förstås vårt bästa med detta men här är Era omdömen och kommentarer viktiga för oss för att kunna ge en så ärlig beskrivning av produkterna som möjligt.

Följ oss gärna på sociala medier som Instagram, Pinterest och Facebook, där vi uppdaterar kring nya produkter, tävlar och kommer lägga ut inspirationsbilder.

Mvh Karin, Linda och Robert