Din varukorg är tom.

Om Litenleker.se

Från idé till verklighet

Tanken bakom Litenleker.se

På Litenleker.se hittar du leksakerna du inte visste gick att köpa. Vi erbjuder allt från trevåningssängar till hoppborgar. Men också ett stort utbud av leksaker, trampoliner, elbilar, lekstugor och cyklar. Med ett brett sortiment, bestående av populära varumärken blandat med unika artiklar som vi är nästan ensamma att erbjuda i Sverige, blir det lite roligare att handla hos oss!

Litenleker.se grundades i Kalmar 2013. Med barnasinnet kvar hos oss som driver sidan, så försöker vi välja ut vilka artiklar vi har i vårt sortiment ur ett barns ögon och perspektiv men även utifrån design och kvalitet.
Idag är efterfrågan av bra, giftfria leksaker väldigt hög och vi på Litenleker.se står för ett medvetet tänk och en grönare miljö. Internt ställer vi krav på oss själva kring en miljövänligare logistik och hantering, men även mot de noga utvalda leverantörerna som vi samarbetar med. Allt från materialets ursprung, tillverkningsprocessen, samt hur det fraktas ut till våra kunder.

Vi som driver Litenleker.se har tillsammans en lång erfarenhet av e-handel med kunden i fokus. Vi vill att våra kunder skall känna sig trygga med att handla varor hos oss. Vi har valt att enbart satsa på en webbshop och inte på en fysisk butik. Tanken med detta är att kunna ha ett bredare urval av produkter samt att vi vill kunna nå ut till Er kunder lättare och göra det enkelt för Er att handla.

Men att bara finnas på nätet innebär också en viss svårighet i att återskapa korrekta bilder och beskrivningar av produkter. Vi gör förstås vårt bästa med detta men här är Era omdömen och kommentarer viktiga för oss för att kunna ge en så ärlig beskrivning av produkterna som möjligt.
Följ oss gärna på sociala medier som Instagram, Pinterest och Facebook, där vi uppdaterar kring nya produkter, tävlar och kommer lägga ut inspirationsbilder.

Mvh Teamet på Litenleker!