Din varukorg är tom.

HappyHop - Vi lever på hoppet

HappyHop - Vi lever på hoppet

Lekfulla hoppborgar för lekfulla barn

Med någon av dessa underbara uppblåsbara hoppborgar från Happy Hop i trädgården, kommer ni garanterat att invaderas av områdets barn. En säker källa till glädje och många timmars skoj i sommar!

Besök HappyHop´s Hemsida.

Framåt Bakåt Visa alla 44 produkter | Sida 1 av 2 |
Fri frakt
HappyHop - Hoppborg - Vattenrutchkana - Hajcentret
Har du sett Hitta Nemo? Den här hoppborgens tema är baserat på den stora vithajen, Bruce's utseende! Hoppborgen har plats för flera barn åt gången som tillsammans kan ha kul i flera timmar! Hoppborgen är inte bara en hoppborg, den erbjuder även en pool med en inbyggd vattenpistol, en tunnel, ringkastning på Bruce ryggfena, en klättervägg och en vattenrutschkana med vattenspridare för extra glid! Den går att använda både inomhus och utomhus och passar lika bra hemma som i sommarstugan. Borgen fylls med luft på endast någon minut och sedan kan leken sätta igång! När leken är över töms den lika snabbt på luft igen och rullas enkelt ihop i förvaringsväskan och tar minimal plats på hyllan. 7.599 kr Köp
Fri frakt
HappyHop - Hoppborg - 6 Leksaker I En Borg
Denna multiborg har allt! En hoppyta,  en rutschkana, en liten grotta att krypa in i under rutschkanan samt en klättervägg att testa din äventyrslusta i! Du kan även prova din pricksäkerhet i basketkorgen. När du bara vill sitta ner kan du leka i bollhavet.  7.539 kr Köp
44 produkter | Sida 1 av 2 | Framåt Bakåt

Uppblåsbara hoppborgar från Happy Hop

Happy Hop är marknadsledande i Europa med mer än 200.000 sålda hoppborgar i världen per år. Alla våra uppblåsbara hoppborgar har dubbelsydda sömmar. De använder endast stabil och slitstarka nylontyger. Alla deras hoppytor och rutchkanor är extra förstärkta.

Alla produkter från  PWS Europe GmbH erbjuder dig som kund en hög kvalitet, ett unikt och exklusivt utbud av uppblåsbara hoppborgar med en yta från 6m ² upp till 20m ². Varje hoppborg är fullt utrustad med alla nödvändiga tillbehör, så som; fläkt, bärväska, jordankare, reparationssats och checklista. Tack vare dessa paket finns det ingen anledning att hyra en hoppborg längre.

Fläkten är TUV-och GS-godkänd. Hoppborgen själv har CE-certifikat (EN71) och dessutom uppfyller tillverkaren de strängare amerikanska normerna för denna produkt.

Hoppa, rutcha, lek!

Happy Hop