Din varukorg är tom.

Alusport

Alusport

Alusport är en tillverkare av aluminiumsportsprodukter och har varit marknadsledande i fotbollsvärlden i flera år. Under de senaste åren har deras företag vuxit starkt även utanför Belgien. De olika behoven och kraven i europeiska länder har resulterat i ett brett sortiment av produkter. Alla deras produkter är alltid tillverkade av högpresterande material som väljs för deras hållbarhet, funktionalitet och säkerhet.

AluSport har en egen designavdelning och tack vare deras omfattande moderna maskiner, gör dom mycket flexibla och kan erbjuda skräddarsydda lösningar till alla våra kunder! Alusports fotbollsmål har flera utföranden. Vi erbjuder deras fotbollsmål som är ihopfällbart och fotbollsmål som är fast. 

 

Dimensionerna och måtten på alla våra fotbollmål uppfyller kraven och kraven från europeiska fotbollsförbund som KBVB (The Royal Belgian Football Association), KNVB (The Royal Dutch Football Association) och DFB (The German Football Association).

Litenleker har hela Alusports sortiment av professionella fotbollsmål till bra priser. Kanske är det dags för nya fotbollsmål till barnen? Eller är ni en idrottsförening och behöver professionella fotbollsmål till fotbollsplanen? 

Framåt Bakåt Visa alla 0 produkter | Sida 1 av 0 |
0 produkter | Sida 1 av 0 | Framåt Bakåt