Engångstatueringar

Engångstatueringar till barnen? Javisst, se hit!

Idag är alla tatuerade och visst skall barn ha samma möjlighet till tatueringar. Vi på litenleker.se har samlat engångstatueringar med olika motiv till ditt barn. Du kan välja mellan alltifrån djur till blommor om vad som skall pryda barnets arm. Självfallet är dessa engångstatueringar inte permanenta utan går enkelt att tvätta bort. 

Låt barnen spexa ut sig och känna sig tuffa med dessa engångstatueringar. Överraska klasskamraterna med en dermatologiskt testad engångstatuering från Djeco. En blomma, tiger eller en skojig figur, vi är säkra på att ditt barn kommer att tycka att det är jättekul att utsmycka sig med en häftig engångstatuering.  

Filtrera på:
Varumärken
  • djeco (14)
Framåt Bakåt Visa alla 14 produkter | Sida 1 av 1 |
Djeco - Engångstatuering - Crazy Characters Crazy Characters är ett set med engångstatueringar från Djeco som är perfekt för barnet som tycker att tatueringar ser spännande ut. Nu kan de själva testa att ha tatueringar! Dessa går tvätta bort och försvinner av sig självt efter en eller några dagar. Det här lite tuffare setet består av olika motiv med helt galna karaktärer! Här finns monster, döskallar och annat häftigt! 59 kr Köp
Finns i lager Leveranstid: 1-4 Arbetsdagar
14 produkter | Sida 1 av 1 | Framåt Bakåt