Engångstatueringar

Engångstatueringar till barnen? Javisst, se hit!

Idag är alla tatuerade och visst skall barn ha samma möjlighet till tatueringar. Vi på litenleker.se har samlat engångstatueringar med olika motiv till ditt barn. Du kan välja mellan alltifrån djur till blommor om vad som skall pryda barnets arm. Självfallet är dessa engångstatueringar inte permanenta utan går enkelt att tvätta bort. 

Låt barnen spexa ut sig och känna sig tuffa med dessa engångstatueringar. Överraska klasskamraterna med en dermatologiskt testad engångstatuering från Djeco. En blomma, tiger eller en skojig figur, vi är säkra på att ditt barn kommer att tycka att det är jättekul att utsmycka sig med en häftig engångstatuering.  

Filtrera på:
Varumärken
  • djeco (14)
Framåt Bakåt Visa alla 14 produkter | Sida 1 av 1 |
Djeco - Engångstatuering - Unicorns Enhörningar och regnbågar är populärt idag och det är svårt att hitta någon som inte älskar de fantasifulla hästarna! Det här setet med engångstatueringar har ett enhörningstema och ditt barn kan välja på olika, söta motiv på enhörningar, moln och regnbågar! De här fina, glittriga tatueringarna är dermatologiskt testade. 59 kr Köp
Finns i lager Leveranstid: 1-4 Arbetsdagar 
14 produkter | Sida 1 av 1 | Framåt Bakåt