Din varukorg är tom.

Walltastic - Tapeter och väggdekorer för barn

Walltastic

Gör fint i barnrummet med en tapet eller väggdekor från Walltastic

Förändra dina barns rum på bara några få miuter, med tapeter från Walltastic! 

Helt fantastiskt fina tapeter och väggdekorer som ditt barns alla kompisar kommer att bli avundsjuka på!

Ett helt vanligt barnrum kan nu förvandlas till en sagovärld med barnets favoritfigurer hur lätt som helst.

Till Walltastics hemsida

Framåt Bakåt Visa alla 20 produkter | Sida 1 av 1 |
Fri frakt
Walltastic - Magic Unicorn Bakgrund
Förvandla barndomen till ett SEnhearth-universum, med denna väggdekor som fyller hela väggen. Det detaljerade motivet av Unicorns kommer att medföra leenden till varje barn. Walltastic® väggdekor är ett nytt och enkelt sätt att dekorera barnrummet, lekrummet eller något annat rum. Med dessa färdiga tapeter kan man snabbt skapa ett rum som väcker barnens nyfikenhet och lockar sig till interaktion och lärande på ett helt nytt sätt. Wallstatic® består av 12 tapeter som bildar en väggbakgrund av 244x305cm och är lätt att ställa in och anpassa din vikt. Varje ark mäter ca. 50,8cm X 122cm och rullas ihop 962 kr Köp
Walltastic - Jungle Adventure Wallstickers Walltastics Wallstickers är ett enkelt sätt att dekorera barnkammaren, lekrummet eller något annat rum. Walltastic har gett ett stort urval av unika och färgglada klistermärken, så det finns något för varje barns smak. Klistermärkena är avtagbara och avtagbara, så att du enkelt kan omvandla alla barnkammare på bara några minuter. Walltastics Wallstickers kan installeras på hala ytor som väggar, dörrar och möbler. Varje förpackning innehåller 6 stora ark fyllda med klistermärken - varje ark mäter 34x46 cm. 481 kr Köp
20 produkter | Sida 1 av 1 | Framåt Bakåt

Om Walltastic

Välkommen till Walltastic, nästa generation av designade väggtapeter och dekorer för barn. Med en fantastisk bredd av unika, spännande och väldetaljerade designs att välja mellan, för småbarn till tonåringar, finns det något för alla åldrar.

Walltastic Väggdekorer är tapeter som täcker alla väggytor upp till 244cm X 305cm. Varje produkt levereras i flera våder som är enkla att applicera och flexibla i hur stor yta de behöver täcka. De levereras i rulle, liknande tapetrullar, i presentförpackning och är en perfekt detalj i alla barns rum. 

Papperet som används i Walltastic© produkter kommer från företag kopplade till FSC™, Forest Management Programme, som vänar om miljön och kvaliteten på skogens eko-system. 

Walltastic’s dekorkit är borttagbara och du kan återanvända dom när och var du vill. 
På det viset kan du förändra barnrummet på bara några få minuter. Använd dem  på alla släta ytor så som väggar, dörrar eller möbler!

Varje dekorkit innehåller 6 stora stickersblad, där varje blad mäter 34cm x 46cm. 

Tapeter för alla smaker!

Walltastic