Din varukorg är tom.

Walltastic - Tapeter och väggdekorer för barn

Walltastic

Gör fint i barnrummet med en tapet eller väggdekor från Walltastic

Förändra dina barns rum på bara några få miuter, med tapeter från Walltastic! 

Helt fantastiskt fina tapeter och väggdekorer som ditt barns alla kompisar kommer att bli avundsjuka på!

Ett helt vanligt barnrum kan nu förvandlas till en sagovärld med barnets favoritfigurer hur lätt som helst.

Till Walltastics hemsida

Framåt Bakåt Visa alla 25 produkter | Sida 1 av 1 |
Nyhet
Fri frakt
Walltastic - Räddare Bakgrund
Till räddningen, gå med i teamet och förvandla ditt rum med denna actionfyllda Emergency Services-tapet från Walltastic . Denna tapet kommer i 12 paneler, vilket gör den enkel att använda och flexibel i förhållande till hur mycket yta som behöver täckas, och kommer i en presentförpackning rullad lik 726 kr Köp
Walltastic - My Woodland Friends Wall Stickers En härlig wallsticker i form av massa fina kompisar med skogsmotiv.  353 kr Köp
25 produkter | Sida 1 av 1 | Framåt Bakåt

Om Walltastic

Välkommen till Walltastic, nästa generation av designade väggtapeter och dekorer för barn. Med en fantastisk bredd av unika, spännande och väldetaljerade designs att välja mellan, för småbarn till tonåringar, finns det något för alla åldrar.

Walltastic Väggdekorer är tapeter som täcker alla väggytor upp till 244cm X 305cm. Varje produkt levereras i flera våder som är enkla att applicera och flexibla i hur stor yta de behöver täcka. De levereras i rulle, liknande tapetrullar, i presentförpackning och är en perfekt detalj i alla barns rum. 

Papperet som används i Walltastic© produkter kommer från företag kopplade till FSC™, Forest Management Programme, som vänar om miljön och kvaliteten på skogens eko-system. 

Walltastic’s dekorkit är borttagbara och du kan återanvända dom när och var du vill. 
På det viset kan du förändra barnrummet på bara några få minuter. Använd dem  på alla släta ytor så som väggar, dörrar eller möbler!

Varje dekorkit innehåller 6 stora stickersblad, där varje blad mäter 34cm x 46cm. 

Tapeter för alla smaker!

Walltastic