Din varukorg är tom.

NG Baby - Högkvalitativa produkter för din baby

NG Baby - H�gkvalitativa babyprodukter

Svenska babyprodukter

När Du väljer babyprodukter från NG Baby kan Du vara säker på att få högsta kvalitet vad gäller både sömnad och materialets kvalite. NG Baby väljer material med stor omsorg och ser alltid till barnets bästa. De använder bara allergitestade råvaror från leverantörer som är Öko-Tex certifierade.

Besök NG Babys Hemsida.

Framåt Bakåt Visa alla 69 produkter | Sida 1 av 3 |
Fri frakt
NG Baby - Sittsäck - Grå - Basic
NG Babys sittsäck, saccosäck eller sittpuff - kärt barn har många namn - blir snabbt en favorit för barnen. Här är det mysigt  att krypa ner och låta den rörliga fyllning forma sig efter kroppen efter några timmars lek. Yttertyget på sittsäcken Basic Grå är en mix av 80 % bomull och 20 % polyester som är otroligt mjuk och skön. 1.389 kr Köp
Fri frakt
NG Baby - Myspöl - Circus Svart - Circus And Harlequin
1.699 kr Köp
NG Baby Gravidkudde Grå 399 kr Rek. pris 699 kr Köp
Fri frakt
NG Baby - Myspöl - Blue - Mood
2.149 kr Rek. pris 2.199 kr Köp
Fri frakt
NG Baby - Myspöl - Light Grey  - Mood
2.149 kr Rek. pris 2.199 kr Köp
Fri frakt
NG Baby - Myspöl - Circus Blå - Circus And Harlequin
1.699 kr Köp
Fri frakt
NG Baby - Myspöl - Circus Rosa - Circus And Harlequin
1.699 kr Köp
Fri frakt
NG Baby - Myspöl - Sand Stjärna - New England
1.699 kr Köp
Fri frakt
NG Baby - Myspöl Svart Stjärna
NG Babys Myspöl är en populär produkt som ger barnet en egen mysig och gosig plats. 1.729 kr Köp
Fri frakt
NG Baby - Myspöl Grå
1.749 kr Köp
Fri frakt
NG Baby - Myspöl - Graphite Grey - Mood
2.149 kr Rek. pris 2.199 kr Köp
Fri frakt
NG Baby - Myspöl Röd Stjärna
1.729 kr Köp
Fri frakt
NG Baby - Myspöl - Rose - Mood
2.149 kr Rek. pris 2.199 kr Köp
Fri frakt
NG Baby - Myspöl - Petrol Green  - Mood
2.149 kr Rek. pris 2.199 kr Köp
Fri frakt
NG Baby - Myspöl - Earth - Mood
2.149 kr Rek. pris 2.199 kr Köp
69 produkter | Sida 1 av 3 | Framåt Bakåt

Om NG baby

Företaget startades 1959 av Nils Gerhard Jacobson i Emmaljunga. Han började med att tillverka madrasser till små barn och företaget fick namnet NG Madrasser.Från att enbart tillverka madrasser har NG Baby vuxit till ett välkänt varumärke inom barnrumstextilier. Sortimentet innehåller allt från madrasser, täcken och kuddar till påslakan, spjälsängsskydd, amningskuddar, haklappar och mycket mycket mer.

Produktutveckling och sömnad sker fortvarande i vår egen fabrik i Emmaljunga - precis där Nils Gerhard en gång i tiden började sin verksamhet. Vi har kvar samma passion och kärlek till att ge det allra bästa till våra barn.

När Du väljer produkter från NG BABY, kan Du vara säker på att få högsta kvalitet vad gäller både sömnad och material. Vi produktutvecklar och syr våra produkter i vår egen fabrik i Emmaljunga. Det är hantverk från början till slut. När vi har fått leveransen av tyger, tar Ulla hand om dem. Hon kontrollerar kvalitén, skär tygerna till olika produkter och lämnar delarna till vår sömnadsavdelning.  Där tar sömmerskorna över och syr produkterna färdigt. Våra sömmerskor har många års erfarenhet av babyprodukter och sömnad. Färdiga produkter packas manuellt efter en nogrann kvalitétskontroll - varje produkt kontrolleras innan det packas.

Som Du kan förstå, blir det sällan några fel - vi tillverkar varje produkt till minsta detalj med glädje och kärlek till barnen och livet. Vi vill ge bara det bästa till våra barn.

Vi kontrollerar varje produkt manuellt innan vi skickar dem vidare till våra kunder. Vi vill att Du ska alltid få det bästa från NG Baby.

 

Underbara Biet är en storsäljare och passar både flicka och pojke.

NG Baby