Din varukorg är tom.

Hörby Bruk - Klassiska svenska uteleksaker

Hörby Bruk - Klassiska svenska uteleksaker

Uteleksakerna som håller kvalitén

Hörby Bruk är sedan många år tillbaka marknadsledande på skottkärror inom Sverige men de är också en av de ledande producenterna i Norden av lekredskap för den privata trädgården. De kombinerar svenska hantverkstraditioner och modern teknik i produktionen. Företaget har ända sedan starten 1920 arbetat ambitiöst och hårt för att ha de bästa uteleksakerna i sitt sortiment och är ytterst stolta över att få föra vidare svenska traditioner in i tiden.

Till Hörby Bruks hemsida

Framåt Bakåt Visa alla 68 produkter | Sida 1 av 3 |
Nyhet
Hörby Bruk - Babysits
Passar i alla gungställningar. Plastsits med säkerhetssele och upphängningsanordning. Stabil och säker infästning av repet i sitsen. 359 kr Köp
Nyhet
Hörby Bruk - Upphängningsrep
259 kr Köp
Nyhet
Hörby Bruk - Tallriksgunga
299 kr Köp
Nyhet
Hörby Bruk - Babysits High
429 kr Köp
Nyhet
Hörby Bruk - Trapetsringar
299 kr Köp
Nyhet
Hörby Bruk - Ringtrapets
339 kr Köp
Nyhet
Hörby Bruk - Gungsits Plast
279 kr Köp
68 produkter | Sida 1 av 3 | Framåt Bakåt

Hörby Bruk - Säkra och trygga uteleksaker för ditt barn

Hörby Bruk startades 1920, men ägs sedan 1950 av familjen Bergengren, där det nu är det den tredje generationen i familjen som äger företaget. Vid köp av en produkt från Hörby Bruk får du alltid trygghet och säkerhet oavsett vilken produkt du väljer.

Hörby Bruks motto är att göra saker enkelt med stor passion och alltid tänka service. Det får kvalitet i allt från produkterna till logistiken. Alla leksaker från Hörby Bruk har testats grundligt både gällande funktion och säkerhet. Leksakerna är TÜV- och CE-godkända vilket innebär att uteleksakerna skall vara bra för barnens säkerhet och välbefinnande. Företaget uppnår dessutom kraven för miljöcertfierat enligt ISO 1400 och är kvalitetscertifierat enligt ISO 9001. 

Design och funktion har alltid varit väldigt viktigt för Hörby Bruk och det märks på leksakerna och dess övriga produkter. Det är viktigt för företaget att produkterna som säljs verkligen håller den höga kvalitet som efterfrågas av er som kunder. Hörby Bruk har genom välplanerade val av material samt smarta konstruktioner hittat en riktig långkörare som kan användas under längre tid än många andra produkter på marknaden. 

Hörby Bruk är inte bara erkända i Sverige utan även runt om i hela världen. Vad det gäller leksaker ligger företaget väldigt långt fram i Norden av alla uteleksaksproducenter som fokuserar på trädgården. Vilket tyder på mycket god kvalitet, då de tål vårt hårda klimat här uppe i norr. Företaget kombinerar traditionell svenskt hantverk med den moderna tekniken i produkter, vilket resulterar i de bästa uteleksakerna för ditt barn. 

H�rby Bruk