010 - 20 70 990 Vardagar 13-16 Fredag 27 Maj är växeln tillfälligt stängd.

Din varukorg är tom.

Liix - Specialdesignade ringklockor och cykeltillbehör

Liix

Häftiga ringklockor till din cykel!

Liix är ett företag som tillverkar, lyxiga, roliga eatravaganta cykeltillbehör. Allt ifrån ringklockor med snygga motiv, roliga detaljer och härliga ringtoner till matchande sadelskydd som håller din cykelsadel torr och varm men också väldigt snygg! Liix startades år 2006 och har vuxit enormt sedan dess och deras produkter finns nu att köpa världen över.

Till Liix hemsida

Framåt Bakåt Visa alla 69 produkter | Sida 1 av 3 |
Liix - Ringklocka - Colour Bell Keith Haring Cross Fingers Ringklocka - Diameter ca 60 mm Designer: Keith Haring Du kan hitta andra matchande cykeltillbehör i sortimentet. 129 kr Köp
Liix - Liix Mini Ding Dong Bell Union Jack Denna Ding Dong Bell från Liix är supersnygg med Storbritanniens flagga på. Även om flaggan är känd som Union Jack så går den faktiskt under namnet Union Flag när du hittar den på land! Denna Union Flag är elegant och alltid lika trendig med sin mörkblå bakgrund med vitt och rött kors över. Det som gör denna ringklocka extra speciell är att den gör ett klassiskt "ding dong"-ljud. 169 kr Köp
69 produkter | Sida 1 av 3 | Framåt Bakåt

Om Liix

Cruiser-pionjären Marcel Jansen och hans team på Kölns cykelaffär RADFIEBER var ofta frustrerade av de komplicerade inköpsprocesser för cykeltillbehör från otaliga tillverkare, opålitliga leverantörer och imporörer. De tänkte; Skulle det inte vara bättre om det fanns en leverantör som hade allt? Alla delar på en plats! 

De hann knappt tänka tanken innan den blev verklighet. År 2006 dök Liix upp på scenen och ett år senare, med över 1400 produkter i sortimentet, var Liix den största leverantören av extravaganta cykeltillbehör i Europa.

2010 lanserar Liix ett nytt koncept som bygger på deras framgångar. På mässan Eurobike har Liix-motern vuxit från 50m2 sen tidigare till hela 500m2! 

Liix - Specialdesignade ringklockor och cykeltillbeh�r