Din varukorg är tom.

Pop It Up - Lektälten som sätter guldkant på barnens lek

Pop It Up

Lätthanterliga och roliga lektält

Pop-It-Up-produkter är innovativt och unikt utformade i god kvalitet för att stimulera barns fantasi. De vecklas ut på några sekunder viks sedan ihop lika snabbt. Lätt som en plätt! Tälten är lätta att flytta på och att vika ihop och förvaras sedan platt!

Till Pop It Ups hemsida

Framåt Bakåt Visa alla 1 produkt | Sida 1 av 1 |
1 produkt | Sida 1 av 1 | Framåt Bakåt

Låt fantasin bli levande med Pop It Upp

Fun2Give har ett originellt och innovativt sortiment av pop-up produkter, allt från lektält och kostymer till vindskydd för en dag på stranden,  för att skapa en underbar värld fylld med dinosaurier, clowner, pirater och prinsessor. Pop-It-Up ®-produkter är mer än bara en leksak. De är unikt utformade för att stimulera barns fantasi och interaktiva funktioner, exempelvi genom mattor för aktiv lek.

Samtliga produkter är av högsta kvalitet och tillverkade i ljusa klara färger med snygg originell design. De kan vecklas ut på några sekunder! Och lika lätt vikas platt - i sin egen väska - för praktisk platsbesparande förvaring!

Pop-It-Up ® produkterna uppfyller Europeisk och amerikansk säkehetsstandard. 

Fun2Give grundades 2010 för att exportera Pop-It-Up ® produkter internationellt efter den enorma framgång produkterna haft i bland Nerderländska detaljister. 

Fun2Give har ett kontor i Nederländerna, som är ansvarig för försäljning och produktutveckling. Och en helt ny BSCI-certifierad fabrik i Ningbo, Kina.

Alla Pop-It-Up ®-produkter är utformade av Fun2Give tillsammans med ett dedikerat team av holländska formgivare som ständigt utvecklar nya innovativa produkter - med betoning på nöje!

Pop It Up