Din varukorg är tom.

BestWay - Uppblåsbara, hållbara kvalitetsprodukter

BestWay - Uppblåsbara, hållbara kvalitetsprodukter

Proffs på uppblåsbara pooler och andra uppblåsbara produkter

BestWay är proffs på uppblåsbara produkter! I deras sortiment hittar du allt ifrån gumibåtar och vattenleksaker till barnpooler och utespan. Deras produkter finns att köpa i över 120 länder världen över och är av allra högsta kvalitet! BestWay inveterar i bra material och en hållbar design för att minska på den stora, skadliga "slit och släng"-trenden som vi har idag. De värnar också om miljön genom att ha installerat över 1 miljon kvadratmeters yta med solcellspaneler!

Till BestWays hemsida

Framåt Bakåt Visa alla 18 produkter | Sida 1 av 1 |
18 produkter | Sida 1 av 1 | Framåt Bakåt

Om BestWay

BestWay producerar högkvalitativa, innovativa sport- och fritidsprodukter. Deras sortiment är brett och innehåller flera olika produkter för att kunna uppfylla folks efterfrågningar av alla typer. De har bland annat surfbrädor, pooler, span, luftmadrasser, gummibåtar och uppblåsbara vattenleksaker. 

På BestWay tror man på att nöjda kunder är det bästa sättet att hålla företaget igång. Detta uppnås genom att producera prisvärda, effektiva vardagsprodukter till dem.

Företaget (BestWay Global Holding) grundades år 1994. De har ända sedan dess varit engagerade i forskning och utveckling, tillverkning, försäljning och logistik.

BestWays fabrik ligger i Kina på ett 77 hektar stort område med 750 000 kvadratmeters modern golvyta.

BestWay har kontor på fem olika kontinenter, grossister i 80 länder och deras produkter säljs i mer än hela 120 länder världen över!

Idag har BestWay straxt över 7000 anställda.

BestWay har installerat solcellspaneler på alla sina fastigheter i Kina vilket innebär att över 1 miljon kvadratmeter takyta numera används till förnybar el! BestWay är ivriga över att fortsätta ta gröna, miljömedvetna val. De siktar på att minska utsälppen med 25% år 2020.

Genom att införskaffa en produkt från BestWay bidrar du också till miljön. Då deras produkter är av allra högsta kvalitet, håller de även efter många års användande. En hållbar produkt innebär mindre "slit och släng", vilket givetvis har en positiv verkan på miljön!