Din varukorg är tom.

Volare - Barncyklar med Disney-motiv

Volare - Barncyklar med Disney-motiv

Barncyklar med hög kvalitet och motiv av kända karaktärer

Volare är ett holländskt varumärke som förser barn över hela världen med säkra, stabila cyklar med rolig design. Volare tillverkar cyklar för alla åldrar. Deras sortiment sträcker sig inte bara mellan 10-28", de har dessutom balanscyklar och trehjulingar för de allra minsta barnen och sparkcyklar och go karts för de lite äldre. De största tumstorlekarna passar dessutom lika väl till vuxna som söker en unik och väldesignad cykel med modern design. De bästsäljande cyklarna för barn är dock Volare's licensierade cyklar med motiv av bland annat Disneys Frost och Bilar!

Till Volares Hemsida

Framåt Bakåt 526 produkter | Sida 1 av 19 |
526 produkter | Sida 1 av 19 | Framåt Bakåt

Volare tillhör det holländska bolaget Kubbinga som specialiserar sig på cyklar för barn. I Kubbingas olika varumärken, däribland Volare, finns en genomgående röd tråd - man tar hänsyn till barns behov. När cyklarna designas tänker man på vad barn vill ha. Detta syns mycket tydligt i deras serier av bl.a kända filmkaraktärer från Disney som t.ex Frost, Bilar och Mimmi, men även andra stora barnfilmer som Minioner och Spindelmannen. Det finns även cyklar för den som hejar extra på FC Barncelona eller Manchester United men också för dem som är tokiga i den ikoniska apan Paul Frank. Volare har ett stort utbud av olika motiv och modeller för att det ska finnas något för alla. De har också sina egna designer som inte är på licens. Dessa sträcker sig från gulliga, rosa cyklar med blommotiv och tuffa barncyklar med motorcross-design till riktigt moderna stadscyklar med unika, moderiktiga detaljer. 

I sortimentet finns det cyklar för det växande barnets alla perioder. Allt ifrån balanscyklar och trehjulingar för nybörjarna till klassiska barncyklar i 10-28". De större cyklarna passar lika bra till vuxna som söker en fantastiskt snygg cykel av högsta kvalitet.

Kubbinga grundades år 1948 och de har sedan dess tillverkat cyklar med barn i fokus. Cyklarna har idag sålts till 22 länder världen över, men siffran stiger hela tiden. Idag designas cyklarna i Holland på Kubbingas huvudkontor och tillverkas på deras fabrik i Filippinerna. Där kvalitetstestas både produktionen och den färdiga produkten kontinuerligt. Cyklarna är dessutom certifierade av utomstående institut som TÜV och SGS. 

Volares cyklar håller enormt bra standard och många av delarna som används är välkända kvalitetsmärken som bl.a Shimano Nexus-växlar och Tektro-bromsar.

Alla cyklar från Volare är minst 85% monterade vid leverans. Flera av dem är till och med monterade till 95%, vilket underlättar enormt mycket för dig som konsument.

Volare - Barncyklar med Disney-motiv