Din varukorg är tom.

StanLord - Spelbord och gaming

StanLord - Spelbord av högsta kvalitet

Spel för alla människor

StanLord tillverkade från början enbart spelbord. Däribland ingick allt ifrån biljardbord och pingisbord till airhockey och foosball. Utöver detta tillverkade de även tillbehör till alla sina spelbord som t.ex biljardköer, men också en del golfartiklar. De har under sin korta tid i branchen hunnit skapa ett stort nätverk av kunder och skaffa sig ett riktigt bra rykte tack vare den goda kvalitén produkterna håller. Under senaste tiden har de dessutom tagit gaming-världen med storm med sina innovativa gamingstolar och övrig utrustning för den som spelar online!

Till StanLords hemsida

Framåt Bakåt Visa alla 28 produkter | Sida 1 av 1 |
Fri frakt
Stanlord Venedig Ihopfällbart Pingisbord
Detta kompakta pingisbord gör det lätt för även den trångbebodde att äga ett pingisbord. Bordet viks med några enkla tag ihop till en platt väska som lätt förvaras utan att ta en massa onödig plats. När sedan vänner och familj kommer på besök fälls det upp på nolltid och matchen är ingång! Bordet är trots sin lätthet robust och håller en hög kvalitet med stabila, kraftiga ben. På sidan av bordet finns praktiska handtag som kommer väl till hands när bordet ska vikas eller transporteras.  1.299 kr Köp
Fri frakt
Stanlord - Foosball Table Capri med LED-belysning
Capri är ett tufft och unikt foosballbord med häftig LED-belysning längst med spelplanens kanter som ger en ytterst exklusiv look! Bordet är robust och stabilt och håller mycket hög kvalitet för spelande i hemmet. Spelplanens hörn är förhöjda vilket gör att bollen inte hamnar utom räckhåll för spelarna. De teleskopiska stängerna är tillverkade av massivt stål som har extremt bra hållbarhet. Fötterna på spelbordet är justerbara för att man alltid ska kunna uppnå en plan spelyta trots ojämna underlag. 4.589 kr Köp
28 produkter | Sida 1 av 1 | Framåt Bakåt

Om StanLord

Stanlord Gametables & Leisure Products Co grundades 1994. De tillverkar biljardbord, foosballbord, airhockeybord, pingisbord, biljardköer, golfartiklar och andra relaterade produkter.

Genom deras ständiga ansträngningar över de senaste 15 åren har de fått ett gott rykte bland kunder hela världen över för deras höga kvalité och överkomliga priser. Numera exporterar StanLord till Asien, Europa, Nordamerika, Mellanöstern, Sydamerika och Afrika. 

De har många talangfulla ingenjörer och designers som jobbar tillsammans för att ta fram innovativa och pragmatiska lösningar för att uppfylla kundernas efterfrågan.