Din varukorg är tom.

StanLord - Spelbord och gaming

StanLord - Spelbord av högsta kvalitet

Spel för alla människor

StanLord tillverkade från början enbart spelbord. Däribland ingick allt ifrån biljardbord och pingisbord till airhockey och foosball. Utöver detta tillverkade de även tillbehör till alla sina spelbord som t.ex biljardköer, men också en del golfartiklar. De har under sin korta tid i branchen hunnit skapa ett stort nätverk av kunder och skaffa sig ett riktigt bra rykte tack vare den goda kvalitén produkterna håller. Under senaste tiden har de dessutom tagit gaming-världen med storm med sina innovativa gamingstolar och övrig utrustning för den som spelar online!

Till StanLords hemsida

Framåt Bakåt Visa alla 32 produkter | Sida 1 av 2 |
Nyhet
Fri frakt
Stanlord - Fotbollsmål Pro 300
Stanlord Pro är ett av de bästa målen på marknaden, snygg design som du känner till från fotbollsklubbarna. 2.049 kr Köp
Fri frakt
Stanlord - Foosball Table - Swedish Design
Stanlord bordsfotbollspel i vackra svenska färger, gjord i en stark kvalitet som kan användas om och om igen. Lämplig för privat bruk, företag, institutioner, fritidshus och mer. Fotbollsbordet har sluttande sidor och hörn för snabbare och roligare spel så att bollen inte ligger still.  Levereras med 4 bollar och roterande spelare. Fotbollsbordet har justerbara fötter så att det kan stå rakt, även på sluttande golv. * Lutande hörn och sidor, bollen ligger aldrig stilla * Justerbara fötter * Längd: 143,4 cm * Bredd: 75,9 cm * Höjd: 88,2 cm * Vikt: 49 kg Stanlord - för kvalitet och märkesprodukt behöver inte kosta extra. När du väljer ditt nya bordsfotbollsbord är det naturligtvis viktigt att se till att kvaliteten är i ordning och att bordet har genomgått tester för normal användning. Det finns många kopieringsprodukter på marknaden och skillnaderna kan vara extremt stora för den totala upplevelsen när du använder den. När du köper ett bordsfotbollsbord från Stanlord får du en produkt där uppmärksamhet på detaljer och många års erfarenhet ligger bakom det. Dessutom har fördelen att köpa ett Stanlord-spelbord fördelen att reservdelar är lätta att få i händelse av en olycka. 4.989 kr Köp
32 produkter | Sida 1 av 2 | Framåt Bakåt

Om StanLord

Stanlord Gametables & Leisure Products Co grundades 1994. De tillverkar biljardbord, foosballbord, airhockeybord, pingisbord, biljardköer, golfartiklar och andra relaterade produkter.

Genom deras ständiga ansträngningar över de senaste 15 åren har de fått ett gott rykte bland kunder hela världen över för deras höga kvalité och överkomliga priser. Numera exporterar StanLord till Asien, Europa, Nordamerika, Mellanöstern, Sydamerika och Afrika. 

De har många talangfulla ingenjörer och designers som jobbar tillsammans för att ta fram innovativa och pragmatiska lösningar för att uppfylla kundernas efterfrågan.