Din varukorg är tom.

StanLord - Spelbord och gaming

StanLord - Spelbord av högsta kvalitet

Spel för alla människor

StanLord tillverkade från början enbart spelbord. Däribland ingick allt ifrån biljardbord och pingisbord till airhockey och foosball. Utöver detta tillverkade de även tillbehör till alla sina spelbord som t.ex biljardköer, men också en del golfartiklar. De har under sin korta tid i branchen hunnit skapa ett stort nätverk av kunder och skaffa sig ett riktigt bra rykte tack vare den goda kvalitén produkterna håller. Under senaste tiden har de dessutom tagit gaming-världen med storm med sina innovativa gamingstolar och övrig utrustning för den som spelar online!

Till StanLords hemsida

Framåt Bakåt Visa alla 28 produkter | Sida 1 av 1 |
Fri frakt
Stanlord - Spelstol - Colville Blue
Colville Blue är en ergonomiskt utformad gamingstol tillverkad av konstläder. Den har en läcker design i svart och koboltblått som ger den där perfekta gamingkänslan! Den kommer utrustad med en nackkudde och en ländkudde som båda är justerbara för bästa möjliga komfort, samt ett unikt fotstöd som kan fällas in och ut vid behov.  Spelstolen har en gasfjäder som gör det otroligt lätt att ställa in önskad höjd och ryggstödet kan, precis som på alla andra gamingstolar från Stanlord, vinklas i upp till hela 90 grader! 1.969 kr Köp
Fri frakt
Stanlord - Spelstol - Navajo Gamer Chair
Navajo Gamer Chair är den ultimata stolen för dig som spenderar långa timmar framför datorn. Den är ergonomiskt utformad med dedikerade gamers i åtanke. Med sin fantastiska sittkomfort så är den svårslagen! Stolen är tillverkad i konstläder och dess sits är gjord av memory foam. Du får med två avtagbara kuddar, en till ländryggen och en till nacken. Stolen kan höjas och sänkas och du kan luta den bakåt tills du hittar rätt ställning för just dig. Även armstöden kan höjas och sänkas efter behov. 2.499 kr Köp
28 produkter | Sida 1 av 1 | Framåt Bakåt

Om StanLord

Stanlord Gametables & Leisure Products Co grundades 1994. De tillverkar biljardbord, foosballbord, airhockeybord, pingisbord, biljardköer, golfartiklar och andra relaterade produkter.

Genom deras ständiga ansträngningar över de senaste 15 åren har de fått ett gott rykte bland kunder hela världen över för deras höga kvalité och överkomliga priser. Numera exporterar StanLord till Asien, Europa, Nordamerika, Mellanöstern, Sydamerika och Afrika. 

De har många talangfulla ingenjörer och designers som jobbar tillsammans för att ta fram innovativa och pragmatiska lösningar för att uppfylla kundernas efterfrågan.