Din varukorg är tom.

StanLord - Spelbord och gaming

StanLord - Spelbord av högsta kvalitet

Spel för alla människor

StanLord tillverkade från början enbart spelbord. Däribland ingick allt ifrån biljardbord och pingisbord till airhockey och foosball. Utöver detta tillverkade de även tillbehör till alla sina spelbord som t.ex biljardköer, men också en del golfartiklar. De har under sin korta tid i branchen hunnit skapa ett stort nätverk av kunder och skaffa sig ett riktigt bra rykte tack vare den goda kvalitén produkterna håller. Under senaste tiden har de dessutom tagit gaming-världen med storm med sina innovativa gamingstolar och övrig utrustning för den som spelar online!

Till StanLords hemsida

Framåt Bakåt Visa alla 36 produkter | Sida 1 av 2 |
Fri frakt
Stanlord - Biljardbord - Milano 7 Fot
Detta brilianta 7-fots-biljardbord från Stanlord håller toppkvalitet. Det har godkänts med K66 gummi-stötfångare av Billiard Congress Of America och är testat med hänsyn till snabbhet och precision. Milano 7" är ett fint och stabilt biljardbord som är lätt att montera. Bordet passar både proffs och hobbyspelare och det fungerar lika bra för hemmabruk som på kontoret, eller i fritidsgården på skolan. Biljardbordet har automatisk bollretur och individuellt justerbara fötter som gör att man kan få en 100% plan spelyta.  10.596 kr Köp
36 produkter | Sida 1 av 2 | Framåt Bakåt

Om StanLord

Stanlord Gametables & Leisure Products Co grundades 1994. De tillverkar biljardbord, foosballbord, airhockeybord, pingisbord, biljardköer, golfartiklar och andra relaterade produkter.

Genom deras ständiga ansträngningar över de senaste 15 åren har de fått ett gott rykte bland kunder hela världen över för deras höga kvalité och överkomliga priser. Numera exporterar StanLord till Asien, Europa, Nordamerika, Mellanöstern, Sydamerika och Afrika. 

De har många talangfulla ingenjörer och designers som jobbar tillsammans för att ta fram innovativa och pragmatiska lösningar för att uppfylla kundernas efterfrågan.