StanLord - Spelbord av högsta kvalitet

StanLord

Ett innovativt spelbord från StanLord

StanLord tillverkar spelbord, allt ifrån biljardbord och pingisbord som är mycket populärt i Sverige till airhockey och foosball som blivit allt mer populärt i Sverige senaste åren! De tillverkar också tillbehör till alla sina spelbord som tex biljarköer men också bland annat golfartiklar. De har under sin korta tid i branchen hunnit skapa ett stort nätverk av kunder och skaffa sig ett riktigt bra rykte tack vare den goda kvalite produkterna håller.

Till StanLords hemsida

Framåt Bakåt Visa alla 22 produkter | Sida 1 av 1 |
22 produkter | Sida 1 av 1 | Framåt Bakåt

Om StanLord

Stanlord Gametables & Leisure Products Co grundades 1994. De tillverkar biljardbord, foosballbord, airhockeybord, pingisbord, biljardköer, golfartiklar och andra relaterade produkter.

Genom deras ständiga ansträngningar över de senaste 15 åren har de fått ett gott rykte bland kunder hela världen över för deras höga kvalité och överkomliga priser. Numera exporterar StanLord till Asien, Europa, Nordamerika, Mellanöstern, Sydamerika och Afrika. 

De har många talangfulla ingenjörer och designers som jobbar tillsammans för att ta fram innovativa och pragmatiska lösningar för att uppfylla kundernas efterfrågan.