Din varukorg är tom.

StanLord - Spelbord och gaming

StanLord - Spelbord av högsta kvalitet

Spel för alla människor

StanLord tillverkade från början enbart spelbord. Däribland ingick allt ifrån biljardbord och pingisbord till airhockey och foosball. Utöver detta tillverkade de även tillbehör till alla sina spelbord som t.ex biljardköer, men också en del golfartiklar. De har under sin korta tid i branchen hunnit skapa ett stort nätverk av kunder och skaffa sig ett riktigt bra rykte tack vare den goda kvalitén produkterna håller. Under senaste tiden har de dessutom tagit gaming-världen med storm med sina innovativa gamingstolar och övrig utrustning för den som spelar online!

Till StanLords hemsida

Framåt Bakåt Visa alla 45 produkter | Sida 1 av 2 |
Fri frakt
Stanlord - Fotbollsmål Pro 300
Stanlord Pro är ett av de bästa målen på marknaden, snygg design som du känner till från fotbollsklubbarna. 2.189 kr Köp
Fri frakt
Stanlord - Foosball Table Pisa
Kalla det bordsfotboll, kalla det foosball - vi kallar det iallafall roligt för hela familjen! Det här smarta bordet från Stanlord går att vika ihop, vilket gör att det tar mindre plats när ingen spelar. Här får du chansen att styra ett helt fotbollslag i kampen om äran - och skryträtten!  Målet är att göra mål och det är lätt att hålla räkningen med hjälp av det manuella räkneverken. 2.175 kr Köp
45 produkter | Sida 1 av 2 | Framåt Bakåt

Om StanLord

Stanlord Gametables & Leisure Products Co grundades 1994. De tillverkar biljardbord, foosballbord, airhockeybord, pingisbord, biljardköer, golfartiklar och andra relaterade produkter.

Genom deras ständiga ansträngningar över de senaste 15 åren har de fått ett gott rykte bland kunder hela världen över för deras höga kvalité och överkomliga priser. Numera exporterar StanLord till Asien, Europa, Nordamerika, Mellanöstern, Sydamerika och Afrika. 

De har många talangfulla ingenjörer och designers som jobbar tillsammans för att ta fram innovativa och pragmatiska lösningar för att uppfylla kundernas efterfrågan.