Din varukorg är tom.

Fööniks

Fööniks

Fööniks tillverkas av Suwem som tillhandahåller certifierade tallmöbler av hög kvalitet tillverkade av ansvariga hantverkare och designade med tanke på barnsäkerhet. Här är det högkvalitativa och funktionella möbler för barn och ungdomar i massivt trä som står i fokus. Säkra, flexibla och kreativa produktlösningar gör att du kan skapa ett roligt barnrum för både den lilla prinsessan och piraten, som senare lätt kan anpassas till den krävande tonåringens behov. Tack vare att sängarna är modulära samt överflödet av kombinationer och kompatibilitet i Suwems produktlinjer växer dessa möbler med ditt barn. Suwems sängar har alltid minst 5 års garanti!

Suwem är ett företag som utvecklar, tillverkar och säljer tallmöbler för barn och ungdomar. Suwem-produkter uppfyller EU: s standard EN-747 och har testats säkert. All efterbehandlingsmaterial som används på produkterna är säker och EN71-3-certifierat. 
Nordeuropeiskt tall är ett värdefullt kommersiellt trä på grund av dess goda mekaniska egenskaper.  Tallar har i genomsnitt 4,8% harts och har god hållbarhet. Träet är också täckt med vattenbaserade lack som uppfyller kraven i EN71-3. Den innehåller inte formaldehyd och släpper inte heller ut i miljön efter torkning. 

Framåt Bakåt Visa alla 3 produkter | Sida 1 av 1 |
3 produkter | Sida 1 av 1 | Framåt Bakåt