Din varukorg är tom.

Hudora - Världsledande tillverkare av sportartiklar

Hudora

Sport-, lek- och fritidsartiklar från Hudora

HUDORA har sedan nästan 100 år tillbaka varit en av de ledande tillverkarna av främst sportartiklar men också på senare tid av lek- och fritidsartiklar. De startade som tillverkare av skridskor och blev senare leverantörer till internationella löparstjärnor som tvälade inom VM, EM och OS. Idag har de allt ifrån just skridskor till fotbollsmål, spelbord, trampoliner och sparkcyklar i sitt sortiment.

Till Hudoras hemsida

Framåt Bakåt Visa alla 2 produkter | Sida 1 av 1 |
2 produkter | Sida 1 av 1 | Framåt Bakåt

Om Hudora

Företaget grundades av Hugo Dornseif i Radevormwald och det var också därifrån företaget fick sitt namn; Hugo Dornseif i Radevormwald.

Företaget grundades år 1919 som en skridskofabrik och sju år senare gjorde de genombrott på marknaden med Hudoras "skridsko i ett stycke". Fram till 90-talet var Hudora inblandade som en leverantör till internationella stjärnlöpare som gjorde imponerande framgångar i tävlingar i VM, EM och OS.

Historien om Hudora visar att innovation och tradition kompletterer varandra perfekt. I ca 100 år har Hudora visat pionjäranda och satt standarden - särkilt när det gäller sportartiklar men också för lek- och fritidsprodukter. För dem är kvalitet, progressivt tänkande och kundfokus deras ledstjärnor. Deras mål är att varje dag förse sig med nya utmaningar och att bli lite bättre. Detta har lett till att Hudoras sortiment har ökat stadigt de senaste åren, deras logistigprocesser har blivit optimerade och deras informationsteknik har uppgraderats till ett toppmodernt system.