Din varukorg är tom.

La Siesta - Exklusiva hängmattor och hängstolar

La Siesta

En hängmatta eller hängstol av högsta kvalitet

La Siesta är ett familjeföretag som funnits sedan 1991 och har över 20 års proffersionell erfarenhet inom området. De specialiserar sig på att tillverka exklusiva hängmattor och hängstolar av högsta kvalitet med komfort och hållbarhet i fokus. De är mycket engagerade i miljön och följer alla internationella miljöstandarder samt använder de material som bland annat ekologisk bomull och certifierat, FSC-märkt trä.

Till La Siestas hemsida

Framåt Bakåt Visa alla 130 produkter | Sida 1 av 5 |
Fri frakt
La Siesta - Pulverlackerad Stålställning för basic hängstolar - Mediterráneo Anthracite
Mediterráneo Anthracite är ett platssparande stativ för La Siestas Basic-hängstolar. Ramen är tillverkad av kraftiga stålrör som har blivit försedda med en stark pulverlack som gör produkten extra hållbar och enkel att göra ren. Stativet fungerar lika bra inomhus som för utomhusbruk. Du fäster din hängstol i karbinhaken på stativets topp och behöver alltså inte köpa till någon extra upphängningsanordning. Stativets höjd är justerbar mellan 200-240 cm. Den maximala lastvikten är: 130 kg. 1.839 kr Köp
Fri frakt
La Siesta - Babyhängmatta Set - Yayita
Hängmattan designad för babyns behov med golvställning 1.759 kr Köp
130 produkter | Sida 1 av 5 | Framåt Bakåt

Om La Siesta

La Siesta har kontor i Miami, Spanien och Tyskland. De specialiserar sig på utveckling, marknadsföring och distrubution av specialgjorda hängmattor och hängstolar från Sydamerika. La Siesta har produkter för alla, där ibland en unik kollektion med hängmattor och hängstolar för barn och babys.

Människor hela världen över älskar La Siestas produkter, inte bara för dess färglada elegans men också för dess högkvalitativa utförande, unika komfort samt hållbarhet.

Företaget grundades år 1991 av Dorothee och Alaxander Grisar och sköts idag av deras söner Maximilian, Leonid och Cornelius Grisar. Huvudkontoret ligger i Jugenheim i Tyskland. Familjeföretagets fokus ligger på ett koncept om en hållbarhet och rättvisa mellan människa och natur. För att uppnå detta följer de internationella miljöstandarder och använder material som bland annat ekologisk bomull och certifierat, FSC-märkt trä.

La Siestas sortiment kompletteras med praktiska upphängningssystem och ställningar till alla deras hängmattor och hängstolar. Som experter på hängmattor har de sedan mer än 20 år tillbaka satt nya standarder för kvalitet, komfort och hållbarhet. 

För många Sydamerikaner ses hängmattan som ett typiskt, gammalt, uttrycksfullt 
kulturliv. La Siesta är evigt tacksamma över att ha fått möjligheten att fortsatt utveckla dessa kulturella tillgångar med lokala tillverkare och främja hängmattan som ett ställe för avslappning och generellt välmående. De ser hängmattan så som den alltid har varit: En Sydamerikansk skatt.

La Siesta - Exklusiva h�ngmattor och h�ngstolar