Din varukorg är tom.

Banwood - Springcykel och cykelhjälm i tidlös skandinavisk design!

Banwood - Springcykel och cykelhjälm i tidlös design

Springcyklar för bättre balans

First Go! heter Banwoods balanscyklar som lätt matchas med deras cykelhjälmar i samma färger. Cyklarna är tillverkade i högkvalitativa material som stål och aluminium vilket gör springcykeln både stabil och hållbar. Banwoods springscyklar tränar upp balanssinne och barnens naturliga grovmotorik.

Inspirerade av Skandinavisk design så är de här cyklarna enkla, minimalistiska och funktionella. För Banwood är säkerthet, kvalitet och tidlös design det viktigaste när de tillverkar balanscyklarna och cykelhjälmarna.

Besök Banwood's hemsida.

Framåt Bakåt Visa alla 20 produkter | Sida 1 av 1 |
20 produkter | Sida 1 av 1 | Framåt Bakåt

Om Banwood

Banwood är ett livsstilsvarumärke som inriktar sig på att designa säkra och lyxiga springcyklar för barn. De startade upp i Tyskland där Juan Manuel Torralvo Castro och Frida Jonsby träffades. Frida är en skicklig designer medan Juan har sin bakgrund inom tillverkning. Banwood föddes ur deras gemensamma intresse för cyklar och de visste att de ville göra något nytt som fattades på marknaden.

Både springcyklarna i First Go! serien och deras matchande hjälmar kommer i sex olika, snygga färger och du kommer garanterat hitta en som passar just ditt barn.

Banwood - Springcyklar i retrodesign