Din varukorg är tom.

Pabobo - Fantastiska nattlampor

Pabobo - Fantastiska nattlampor

Nattlampan som blir en trygg vän

Nattlamporna från Pabobo som blir barnets bästa vän.

Barnen kan bära med sig dem, krama dem och sova med dem. Lamporna kan spela musik för barnen och lyser upp i mörkret.

Nattlamporna ger trygghet åt barnen och lugn åt föräldrarna.

Till Pabobo hemsida

Framåt Bakåt Visa alla 1 produkt | Sida 1 av 1 |
1 produkt | Sida 1 av 1 | Framåt Bakåt

En ljus barndom

Det hela började när Olivier blev pappa. Han var förvånad över att höra att det verkligen inte fanns något för att hjälpa sin son Louis att känna igen omgivningens faror. Vad skulle han göra?

Olivier fick sällskap av två vänner: Philippe, en designer och grafisk entusiast, och Sébastien, en expert på industriell säkerhet. Tillsammans har de tre tålmodigt utvecklat en lösning i Sébastien garage. Deras familjer även hjälpt dem att frakta paket runt om i Frankrike ... så föddes deras första skapelse, "Bébé Prudence" (som betyder "noggrann baby" på franska), ett spel för att lära säkerheten för unga. Spelet träffade omedelbar framgång.

Tidigt började Louis att gå upp själv på natten, som en stor kille ... men han var mörkrädd. Olivier, Philippe och Sébastien kom upp med en idé för en lugnande litet ljus som Louis kunde bära runt överallt. Smart, helt säkert, och enkelt för även de minsta händerna att använda: Nomade nattlampa uppfanns, med alla de egenskaper en Pabobo skapelse ska ha.

Sedan dess har Louis vuxit upp och så har dem.

Idag har Pabobo en personal på tolv personer vid sitt kontor i Paris, och de arbetar med toppkonstnärer, designers och modellbyggare. Lamporna i deras produktlinje distribueras nu via 3000 försäljningsställen i 20 länder. Framför allt har deras filosofi aldrig ändrats. Deras mål är fortfarande att göra föräldrarnas liv lättare både dag och natt, samtidigt som deras nära och kära kan växa upp på ett säkert sätt med en ljus barndom.