Din varukorg är tom.

Brigbys - Inredning till barnrummet

Brigbys - kvalitetsleksaker och inredning

Djurhuvuden, dekaler och annan spännande barnrumsinredning

Brigbys är en leksaksgrossist med ett brett sortiment av fina barnleksaker och unika inredningsdetaljer till barnrummet. Familjeföretaget Brigbys har mer än 25 års erfarenhet som leksaksgrossist och levererar idag sina fina kvalitetsleksaker, för barn och vuxna, till flera butiker i Skandinavien. Brigbys har, i sitt sortiment, också sitt eget attraktiva varumärke som tillhandahåller häftiga djurhuvuden och väggdekaler till barnrummet. 

Till Brigbys Hemsida

Framåt Bakåt Visa alla 97 produkter | Sida 1 av 4 |
Nyhet
Blossom Beige Bunny
Fin och tjusig kanin i härligt mjuk och gosig "päls" och med läckra blommiga öron och tassar. En kramgo vän att hålla hårt i hand när livet leker eller det är en liten gnutta jobbigt. Kaninen gillar att badas i ljummet vatten vid behov men inte i tvättmaskin. Torkas liggande eller hängande, ej tumlare. Storlek: Medium 31 cm Small 18 cm 199 kr Köp
Nyhet
Ball with Bell - Sea Grey
129 kr Köp
97 produkter | Sida 1 av 4 | Framåt Bakåt

Brigbys

Familjeföretaget Brigbys har mer än 25 års erfarenhet som leksaksgrossist och levererar idag sina fina barnleksaker av flera attraktiva varumärken samt lekfull inredning som passar såväl barn som vuxna till flera butiker runtom i Skandinavien. Under årens lopp har Brigbys samlat på sig ovärderlig information om hur leksaksbranchen fungerar. Tack vare det har Brigbys nu tagit steget utanför grossistramen och även tagit fram dessa underbara djurhuvuden. Tack vare den erfarenhet de har fått genom att förmedla andra märkesleksaker så vet de vad barn gillar.

Brigbys äger även varumärket Pelli Anni. Tanken bakom Pelli Anni är att genom att arbeta tillsammans med olika designers skapa unika produkter. Första uppsättnigen karaktärer är framtagen av designern Karin Mannerstål och är en uppsättning unika gosedjur. Pelli Anni hittar du här på Litenleker.se.