Din varukorg är tom.

Bumbo - Babysitter som ger barnet frihet

Bumbo

Babysittern som underlättar för både förälder och baby

Bumbos babysitter designas för små barn som ännu inte kan sitta själva. 

Så fort ditt barn själv kan stödja sitt huvud kan babysittern användas. Stolen från Bumbo är designad på ett sådant vis att den stödjer barnets hållning och tillåter dem att ta del av sin omgivning.

Bumbos babysitter har mottagit många utmärkelser runt om i världen för dess effektiva och funktionella design. Det är ett kvitto på att produkterna verkligen är att föredra. 

Till Bumbos hemsida

Framåt Bakåt Visa alla 4 produkter | Sida 1 av 1 |
4 produkter | Sida 1 av 1 | Framåt Bakåt

Kärlek och stöd till alla barn

Vi på Bumbo tycker att alla barn förtjänar en klar framtid. I mer än ett årtionde har vi tillverkat högkvalitativa baby- och barnprdukter som hjälper barn att själva sitta upp, kliva upp på ställen för att nå dit dom ännu inte räcker och bygga upp deras själlvförtroende samtidigt som de får vara självständiga och når viktiga milstolpar i livet.

På Bumbo tar vi också hänsyn till de svårigheter och utmaningar som familjer i vår lokala gemenskap i Pretoria , Sydafrika får utstå. Med din hjälp kan vi verkligen göra skillnad.

År 2005 startade vi en idiell organisation (i vår bakgård) för att kunna hjälpa de som har det sämre ställt och barn med speciella behov. Sedan dess har vi donerat en del av intäkterna från varenda Bumbo babyprodukt som vi sålt världen över till samhället.

Tack vare stödet från alla er som har gjort Bumbo en del av dina småttingars största ögonblick , har vi kunnat ge tillbaka mer än 10 miljoner dollar för att hjälpa familjer i nöd i Pretoria sedan 2005.

På grund av er, har vi kunnat bygga Bumbo Cares anläggningar och utveckla specialiserade program som stöder de i samhället som behöver vår hjälp mest. 

Genom vårt Bumbo Cares-program har vi hjälpt mer än 1.200 barn, har berört livet för mer än 15.000 elever i kommunens skolor och hjälpt tiotusentals människor i vårt samhälle. Men , det finns fortfarande mer arbete att göra .

Min far, Johan Buitendach, Bumbos grundare, hade stor passion för att alla Guds barn vårdas, älskas och blir utrustade med alla möjligheter till framgång. På Bumbo delar vi hans tro och fortsätter med hans uppdrag.

Från oss alla på Bumbo,

vi tackar dig för att du hjälper oss att göra en skillnad i livet för barn från Pretoria. Tillsammans kan vi hjälpa till att bygga en bättre morgondag.

-Joe BuitendagVD, Bumbo International