Din varukorg är tom.

Rubbabu - Giftfria leksaker i naturgummi

Rubbabu

Nedbrytbara och giftfria leksaker handgjorda i naturgummi 

Rubbabus handgjorda naturliga skumleksaker i enkla former och klara färger är älskade av barn och föräldrar. Mjukt och säkert för även de yngsta barnen. Taktila och böjbara, de erbjuder oändligt lekvärde och lärande. Rubbabu tillverkar leksaker som uppmuntrar till fantasifulla lekstunder. De är starka och hållbara, en av de leksaker som blir ett barns favorit och följeslagare i många år .

Till Rubbabus hemsida

Framåt Bakåt Visa alla 3 produkter | Sida 1 av 1 |
3 produkter | Sida 1 av 1 | Framåt Bakåt

Nedbrytbara, giftfria och handgjorda leksaker

Rubbabu är ett litet familjeföretag i Indien.

Med tre små barn i familjen beslutade sig Rahul och Meera Butalia för att tillverka mycket säkra leksaker med de bästa materialen som finns. Klassiskt och enkelt i tron om att barn leker med dessa leksaker och då använder sin fantasi och lär sig saker.

De inriktar sig på naturgummi. Från ordet gummi på engelska (rubber) kom "rubba", och de två första bokstäverna i deras namn Butalia... "bu" och de kom på så vis fram till att deras roliga varumärke skulle heta Rubbabu.

Med otroligt stöd från Arun Kumar HG, den bästa leksaksdesignern i världen och en grupp av stödpersonal som är som familj för dem, kommer de att fortsätta att göra dessa biologiskt nedbrytbara, giftfria, handgjorda leksaker och skicka ut dem till alla hörn i världen.