Din varukorg är tom.

Pellianni - Gosedjur med design av Karin Mannerstål

Pellianni - Gosedjur med design av Karin Mannerstål

Underbara mjukisdjur från Pellianni!

Dessa specialdesignade mjukisdjur har många barn förälskat sig i.
Pellianni sätter guldkant på vardagen och möter dig med ett leende när du behöver det som allra mest. Vid frukostbordet, i skolväskan, i det egna rummet, tillsammans med vänner eller när man pysslar och leker för dig själv. 
Karin Mannerstål - känd från TV4:s Äntligen hemma, skapar de färgglada och trogna, mjuka vännerna som uppskattas av såväl barn som vuxna.

Besök Pelliannis Hemsida.

Framåt Bakåt Visa alla 102 produkter | Sida 1 av 4 |
Pellianni - Julkalender - Merry Christmas En snygg och stilren adventskalender i off-white, med 24 små fastsydda ringar i trä där du kan knyta fast små presenter eller överraskningar. Överst står det Merry christmas och denna text samt siffrorna över varje ring är broderade i svart tråd. 349 kr Köp
Nyhet
Pellianni - Ryggsäck - Backpack Spotted
499 kr Köp
Nyhet
Pellianni - Förvaringskorg - Storage Basket
409 kr Köp
Thermos Orange 200 ml Liten och behändig thermos i rostfritt stål av högsta kvalitet, 18/8 och livsmedelsgodkännt silikon. Denna flaska har dubbla vakuumisolerade väggar och är helt fri från BPA, ftalater eller bly. Fungerar lika bra som vattenflaska eller thermos. Håller varmt upp til 6 timmar och kallt upp till 12 timmar. Korken öppnas lätt med ett tryck men har även en säkerhetsspärr. 200 ml 189 kr Köp
Pellianni - Vem - Fågel 269 kr Köp
102 produkter | Sida 1 av 4 | Framåt Bakåt

Pellianni - Inte som alla andra

En Pellianni är inte som andra.

Den är lite mer. Vid en första anblick kan du tro att det är en vanlig fågel, men Pellianni är unik. Lite rolig, lite allvarsam, underfundig och nyfiken. Precis som du! Med en personlighet, värme och egen syn på världen bidrar Pellianni till att sprida vardagsglädje. På ett vänligt sätt finns Pellianni vid din sida som en självklar del i vardagen.

Förgyll din vardag

Pellianni sätter guldkant på vardagen och möter dig med ett leende när du behöver det som allra bäst. Vid frukostbordet, i skolväskan, i det egna rummet, tillsammans med vänner eller när du pysslar och leker för dig själv.

Med fötterna på jorden står Pellianni stadigt vid din sida. Oavsett om livet går upp och ner, reser sig alltid en fri fågen med en positiv syn på livet. Den känslan vill Pellianni dela med dig. Vill du dela din vardag med Pellianni? 

Karin Mannerstål designade första kollektionen.

Karin berättar. På utsidan ser vi alla olika ut. Som tur är! Långa, korta, smala, tjocka, sura, glada. Men på insidan är vi identiskt lika. Precis som mina gosedjur. De har exakt samma innanmäte och uppbyggnad allihop, men till det yttre skiljer dom sig i färg och detaljer och blir väldigt olika individer. Ögonen spelar en viktig roll för vilka vi dras till och blir förtjusta i. Vissa klickar man med direkt, andra går spårlöst förbi. 

Vågar du se mina djur i ögonen?! Det kan uppstå kärlek!

 

Pelli Anni