Din varukorg är tom.

Pellianni - Gosedjur med design av Karin Mannerstål

Pellianni - Gosedjur med design av Karin Mannerstål

Underbara mjukisdjur från Pellianni!

Dessa specialdesignade mjukisdjur har många barn förälskat sig i.
Pellianni sätter guldkant på vardagen och möter dig med ett leende när du behöver det som allra mest. Vid frukostbordet, i skolväskan, i det egna rummet, tillsammans med vänner eller när man pysslar och leker för dig själv. 
Karin Mannerstål - känd från TV4:s Äntligen hemma, skapar de färgglada och trogna, mjuka vännerna som uppskattas av såväl barn som vuxna.

Besök Pelliannis Hemsida.

Framåt Bakåt Visa alla 101 produkter | Sida 1 av 4 |
Fri frakt
Pellianni - Resväska - City Suitcase Silver
Ursnygg resväska typ kabinväska med läckert tryck i form av svarta stänk på den silvriga ytan. Perfekt att packa barnets saker i till resan, eller kanske använda som leksakslåda? Med avdelare mellan topp och botten (praktiskt när väskan öppnas) och ett litet fack i tyg på ena sidan av avskiljaren, smidigt för småsaker. 1.139 kr Köp
101 produkter | Sida 1 av 4 | Framåt Bakåt

Pellianni - Inte som alla andra

En Pellianni är inte som andra.

Den är lite mer. Vid en första anblick kan du tro att det är en vanlig fågel, men Pellianni är unik. Lite rolig, lite allvarsam, underfundig och nyfiken. Precis som du! Med en personlighet, värme och egen syn på världen bidrar Pellianni till att sprida vardagsglädje. På ett vänligt sätt finns Pellianni vid din sida som en självklar del i vardagen.

Förgyll din vardag

Pellianni sätter guldkant på vardagen och möter dig med ett leende när du behöver det som allra bäst. Vid frukostbordet, i skolväskan, i det egna rummet, tillsammans med vänner eller när du pysslar och leker för dig själv.

Med fötterna på jorden står Pellianni stadigt vid din sida. Oavsett om livet går upp och ner, reser sig alltid en fri fågen med en positiv syn på livet. Den känslan vill Pellianni dela med dig. Vill du dela din vardag med Pellianni? 

Karin Mannerstål designade första kollektionen.

Karin berättar. På utsidan ser vi alla olika ut. Som tur är! Långa, korta, smala, tjocka, sura, glada. Men på insidan är vi identiskt lika. Precis som mina gosedjur. De har exakt samma innanmäte och uppbyggnad allihop, men till det yttre skiljer dom sig i färg och detaljer och blir väldigt olika individer. Ögonen spelar en viktig roll för vilka vi dras till och blir förtjusta i. Vissa klickar man med direkt, andra går spårlöst förbi. 

Vågar du se mina djur i ögonen?! Det kan uppstå kärlek!

 

Pelli Anni