Din varukorg är tom.

Brokiga - Välkommen till den Brokiga familjen!

Brokiga - Välkommen till den Brokiga familjen!

En underbar Brokig värld!

Böckerna från systrarna Wirsén som handlar om alla brokiga figurer har blivit otroligt populära. Här kan du köpa både böcker men samtidigt också figurerna. I böckerna är de underbara. Dockor är lite fantastiska i verkligheten. 

Nu finns dessa populära figurer från Brokiga som leksaker. Dessa dockor är väldigt roliga. Det finns också andra ting än dockor som är brokiga. Varför inte inreda ett barnrum med brokiga karaktärer? 

Besök Brokigas Hemsida.

Framåt Bakåt Visa alla 39 produkter | Sida 1 av 2 |
Brokiga - Leek Säg hej till Leek - en häftig purjolök! Gosepurjolökar är inte så vanliga, men det gör dem extra speciella! Bara kolla på denna charmiga krabat! Purjolöken är vit med stora, gröna blast. Den har alltid ett leende på läpparna och är en trevlig kamrat att leka och gosa med! 149 kr Köp
Brokiga - Banana 399 kr Köp
Brokiga - Peach 399 kr Köp
Brokiga - Pear 479 kr Köp
Brokiga - Docksäng Dessa underbara figurer i serien Little Pink & Brokiga från systrarna Wirsén har snabbt blivit en favorit bland alla små barn. Denna docksäng passar perfekt för de brokiga dockorna att sova i samtidigt som barnet går och lägger sig. Först nattar man dockan, och då vet man att det är dax att sova så då måste man själv vara tyst. 159 kr Köp
39 produkter | Sida 1 av 2 | Framåt Bakåt

Välkommen till den Brokiga världen!

Hej! Har du träffat dom Brokiga förut?
Figurerna har du kanske sett i de populära Brokiga- böckerna av Carin och Stina Wirsén, fyllda av överraskningar och knasiga påhitt.
Det är ingen ordning alls på de busiga små brokiga! Liten Skär och Brokiga värnar om empati och tolerans, humor och kreativitet.

Om du kunde vara en Brokig. Vilken skulle du vara idag?

Dessa underbara posters hittar du hos  Litenleker.se. (ramen ingår ej).

Brokiga