Din varukorg är tom.

Brokiga - Välkommen till den Brokiga familjen!

Brokiga - Välkommen till den Brokiga familjen!

En underbar Brokig värld!

Böckerna från systrarna Wirsén som handlar om alla brokiga figurer har blivit otroligt populära. Här kan du köpa både böcker men samtidigt också figurerna. I böckerna är de underbara. Dockor är lite fantastiska i verkligheten. 

Nu finns dessa populära figurer från Brokiga som leksaker. Dessa dockor är väldigt roliga. Det finns också andra ting än dockor som är brokiga. Varför inte inreda ett barnrum med brokiga karaktärer? 

Besök Brokigas Hemsida.

Framåt Bakåt Visa alla 39 produkter | Sida 1 av 2 |
Brokiga - Ruta Small Rutan är en av alla underbara figurer i serien om Liten skär & de små brokiga. Carin och Stina Wirséns barnbokskaraktärer har snabbt blivit en favorit bland alla små barn. Här är den häftiga figuren Ruta i litet format. 129 kr Köp
Brokiga - Banana 119 kr Köp
Brokiga - Leek 149 kr Köp
Brokiga - Pear 79 kr Köp
Brokiga - Dockan Liten Skär Det här är Liten Skär som är en del utav bok-serien om Liten Skär och de Små Brokiga! Sharky är en gullig docka med läskigt vassa tänder! Liten Skär är en söt figur med en stor rosa rosett på huvudet som perfekt matchar den lika rosa klänningen! Den här söta dockan kommer bli en älskad lekkamrat! 299 kr Köp
Brokiga - Radish 69 kr Köp
39 produkter | Sida 1 av 2 | Framåt Bakåt

Välkommen till den Brokiga världen!

Hej! Har du träffat dom Brokiga förut?
Figurerna har du kanske sett i de populära Brokiga- böckerna av Carin och Stina Wirsén, fyllda av överraskningar och knasiga påhitt.
Det är ingen ordning alls på de busiga små brokiga! Liten Skär och Brokiga värnar om empati och tolerans, humor och kreativitet.

Om du kunde vara en Brokig. Vilken skulle du vara idag?

Dessa underbara posters hittar du hos  Litenleker.se. (ramen ingår ej).

Brokiga