Din varukorg är tom.

Bonnier - Fantasifulla barnböcker

Bonnier

Brokigas barnböcker från Bonnier.

Böckerna från systrarna Wirsén som handlar om alla brokiga figurer har blivit otroligt populära. Här hittar du inte bara barnböckerna utan nu har även figurerna blivit dockor. Lika underbara som de är i barnböckernas värld, lika fantastiska är de i verkligheten.  

Om du vill köpa barnböcker är Bonnier något för dig. 

Besök Bonniers Hemsida.

Framåt Bakåt Visa alla 15 produkter | Sida 1 av 1 |
Bonnier - Vems Mormor? Nalle har sin alldeles egna mormor! En rolig mormor som gillar att springa fort och leka med nalle! Nalle har en kusin. Kusinen tror att mormor tillhör henne - men kallar mormor för farmor! Men det är ju helt fel! För nalles mormor är ju mormor och inget annat! Kommer nalle kunna komma överens med sin kusin? Vem-böckerna av Stina Wirsén vänder sig till de allra minsta barnen. Med sitt enkla upplägg och söta illustrationer går de hem hos de små! 109 kr Köp
15 produkter | Sida 1 av 1 | Framåt Bakåt

Välkommen till Bonniers underbara värld!

Att få sätta sig ner och bara suga in all fantastiska barnböcker som finns är en underbar gåva man får då man får barn och äntligen får tid till det. 

Böckerna är oftast väldigt välgjorda och illustrationerna är vackra och detaljerade. Ta vare på tiden du har som förälder och använd böckerna så mycket som går under uppväxten, du kan få otroligt mycket tips och tricks som hjälper dig på vägen i frågor som du annars kanske tyckte kunde varit jobbiga att ta upp.

Bonnier