Din varukorg är tom.

Bonnier - Fantasifulla barnböcker

Bonnier

Brokigas barnböcker från Bonnier.

Böckerna från systrarna Wirsén som handlar om alla brokiga figurer har blivit otroligt populära. Här hittar du inte bara barnböckerna utan nu har även figurerna blivit dockor. Lika underbara som de är i barnböckernas värld, lika fantastiska är de i verkligheten.  

Om du vill köpa barnböcker är Bonnier något för dig. 

Besök Bonniers Hemsida.

Framåt Bakåt Visa alla 15 produkter | Sida 1 av 1 |
Bonnier - Vems Hus? Fågel, Nalle, Nallegrisen, Katten och Kanin bort alla i samma trappuppgång! Det gör att de alltid kan leka utan att behöva gå så långt! Men vem bor egentligen var? I den här speciella Vem-boken så får man besöka alla de populära karaktärernas hem. Man kan veckla ut en liten teaterscen där man kan placera de olika karaktärerna för att spela ut sagan. När man läst färdigt kan man fortsätta leka med de små pappfigurerna! Vem-böckerna av Stina Wirsén vänder sig till de mindre barnen. Med sitt enkla upplägg och söta illustrationer går de hem hos de små! 199 kr Köp
15 produkter | Sida 1 av 1 | Framåt Bakåt

Välkommen till Bonniers underbara värld!

Att få sätta sig ner och bara suga in all fantastiska barnböcker som finns är en underbar gåva man får då man får barn och äntligen får tid till det. 

Böckerna är oftast väldigt välgjorda och illustrationerna är vackra och detaljerade. Ta vare på tiden du har som förälder och använd böckerna så mycket som går under uppväxten, du kan få otroligt mycket tips och tricks som hjälper dig på vägen i frågor som du annars kanske tyckte kunde varit jobbiga att ta upp.

Bonnier