Din varukorg är tom.

Bonnier - Fantasifulla barnböcker

Bonnier

Brokigas barnböcker från Bonnier.

Böckerna från systrarna Wirsén som handlar om alla brokiga figurer har blivit otroligt populära. Här hittar du inte bara barnböckerna utan nu har även figurerna blivit dockor. Lika underbara som de är i barnböckernas värld, lika fantastiska är de i verkligheten.  

Om du vill köpa barnböcker är Bonnier något för dig. 

Besök Bonniers Hemsida.

Framåt Bakåt Visa alla 19 produkter | Sida 1 av 1 |
Bonnier - Vem Är Borta? Häng med stora och lilla nallen till mataffären! Här finns det mycket att titta på och mycket som händer! Men vips så har de tappat bort varandra mitt i butikens gångar. Är det stora som är borta? Eller är det lilla som gått vilse? Det kan vara läskigt att vara alldeles ensam i en stor affär! Hur ska det går för stora och lilla nallen? Vem-böckerna av Stina Wirsén vänder sig till de allra minsta barnen. Med sitt enkla upplägg och söta illustrationer går de hem hos de små! 109 kr Köp
Bonnier - Nej! Liten Skär vill leka själv. Lucia frågar om hon får vara med, men liten Skär säger NEJ! Man Lucia kan jonglera och nu vill liten Skär vara med, men då är det Lucias tur att säga NEJ. De blir osams tills de hör någon ropa på hjälp! Det är Rutan som är illa ute. Nu behöver liten Skär och Lucia lära sig att hjälpas åt! 119 kr Köp
19 produkter | Sida 1 av 1 | Framåt Bakåt

Välkommen till Bonniers underbara värld!

Att få sätta sig ner och bara suga in all fantastiska barnböcker som finns är en underbar gåva man får då man får barn och äntligen får tid till det. 

Böckerna är oftast väldigt välgjorda och illustrationerna är vackra och detaljerade. Ta vare på tiden du har som förälder och använd böckerna så mycket som går under uppväxten, du kan få otroligt mycket tips och tricks som hjälper dig på vägen i frågor som du annars kanske tyckte kunde varit jobbiga att ta upp.

Bonnier