Din varukorg är tom.

Bonnier - Fantasifulla barnböcker

Bonnier

Brokigas barnböcker från Bonnier.

Böckerna från systrarna Wirsén som handlar om alla brokiga figurer har blivit otroligt populära. Här hittar du inte bara barnböckerna utan nu har även figurerna blivit dockor. Lika underbara som de är i barnböckernas värld, lika fantastiska är de i verkligheten.  

Om du vill köpa barnböcker är Bonnier något för dig. 

Besök Bonniers Hemsida.

Framåt Bakåt Visa alla 19 produkter | Sida 1 av 1 |
Brokiga - Böcker - Vems Kompis? Vem är det där? En ny kompis? En dag dyker det upp en ny katt! Den är så mjuk och blå. Så fin och blå och mjuk och len. Så tycker nalle. Nalle vill röra vid den blå katten, vara närmast, vara den som den blå katten tycker mest om och helst leker med. Men vill den blå katten ha det så också? Vems kompis vill han vara? 129 kr Köp
Bonnier - Vems Byxor? Att klä sig är inte alltid lätt. Med strumpan på rätt fot och vanten på rätt hand. Och så har vi byxorna! Men ibland finns det flera byxor att välja på - och ibland tillhör de andra byxorna en kompis som har en helt annan storlek! Nalles byxor är så stora och kaninens är väldigt små - hur ska man kunna hitta rätt då? Vem-böckerna av Stina Wirsén vänder sig till de allra minsta barnen. Med sitt enkla upplägg och söta illustrationer går de hem hos de små! 109 kr Köp
19 produkter | Sida 1 av 1 | Framåt Bakåt

Välkommen till Bonniers underbara värld!

Att få sätta sig ner och bara suga in all fantastiska barnböcker som finns är en underbar gåva man får då man får barn och äntligen får tid till det. 

Böckerna är oftast väldigt välgjorda och illustrationerna är vackra och detaljerade. Ta vare på tiden du har som förälder och använd böckerna så mycket som går under uppväxten, du kan få otroligt mycket tips och tricks som hjälper dig på vägen i frågor som du annars kanske tyckte kunde varit jobbiga att ta upp.

Bonnier