Din varukorg är tom.

Kidkraft - Dockhus och Barnkök i världsklass

Kidkraft - Dockhus och Barnkök i världsklass

Populära barnmöbler, dockhus och barnkök från Kidkraft 

KidKraft är ett amerikanskt företag som tillverkar leksaker och barnmöbler av högsta kvalitét. Bland KidKrafts träleksaker hittar du barnkök, dockhus, trätågbanor och pedagogiska leksaker. Barnmöbler från KidKraft har praktiska lösningar med färgglad design och passar perfekt in i barnrummet.

Besök Kidkraft´s Hemsida.

Framåt Bakåt Visa alla 145 produkter | Sida 1 av 6 |
145 produkter | Sida 1 av 6 | Framåt Bakåt

Kidkraft ger liv åt barnrummet

Kidkraft är ett företag med design-och utvecklingstänk som skapar möbler, leksaker och presentartiklar i fantasifull design och färg. Kidkraft grundades år 1968, och har alltid haft som mål att utveckla och tillverka unika möbler med en inverkan på kunderna.

Idag är Kidkraft en av de ledande tillverkarna av träleksaker och barnmöbler i USA. Kidkraft har haft stadig tillväxt sedan starten, och har numera etablerat sig i Europa. Kidkraft´s anställda  arbetar dygnet runt för att se till att tillverkning och distribution sker effektivt och säkert.

Samtliga Kidkraft-möbler är testade för att säkerställa EN71-standard, en kvalitetsstämpel som påvisar produkternas barnvänlighet. I Litenlekers utbud av Kidkrafts möbler finner du bland annat barnfåtöljer, barnsängar, dockhus, tågbanor i trä och mycket mer.

Hos KidKraft är säkerhet och kvalitet högsta prioritet. Alla leksaker har EUs CE-märkning, vilket beryder att KidKrafts leksaker måste möta de strängaste kraven inom leksaksindustrin.
Alla KidKrafts produkter passerar en hel process från ide och utveckling till färdig produkt, för att säkerställa säkerheten och att kunden blir nöjd.

KidKraft förstår vikten av efterlevnad och har ett nära samarbete med leverantörer för transparens i inköp och tillverkning för att produkten uppfyller det europeiska direktivet om leksakers säkerhet.

KidKraft ger sitt ord på att de förblir vaksamma på produktsäkerhet, för att leverera de produkter som du har kommit att njuta av och fått förtroende för.

Ett härligt dockskåp från Kidkraft

 

En del av Kidkrafts produkter kan du beställa med ditt barns namn på (eller annan text). Vi vill dock uppmärksamma dig på att på dessa produkter som är specialgjorda för dig råder ingen returrätt.

Nedan till vänster  kan du se en video på hur coola och häftiga produkterna blir när man väljer att göra dem mer personliga.

 

Kidkraft