Din varukorg är tom.

Disney - Fantasifulla produkter med Disneytema!

Disney - Fantasifulla produkter med Disneytema!

Produkter med motiva av kända favoritfigurer från Disney

Disneys produkter kommer i många teman med alla dina olika favoritfigurer! Det finns allt ifrån pennfodral och ryggsäckar till inredning, sängar, soffor och mattor!

Fyll vardagen med fantasi! Sov som en prinsessa i en fantastisk, sagolik prinsessäng eller lev dig in i den kosmiska atmosfären med Star Wars väggdekorer!

Framåt Bakåt Visa alla 97 produkter | Sida 1 av 4 |
Nyhet
Fri frakt
Disney Frozen - Juniorsäng m. sänglådor - Anna & Elsa - Utan Madrass
Juniorsäng med motiv från Disney Frozen. Sängen har vackra, välvda gavlar med fina motiv på Olaf samt Anna & Elsa på. Sängen har en stabil ram av trä och är designad för att erbjuda ditt barn en säker sömn. Till sängen följer det med  1.999 kr Köp
Nyhet
Disney Frozen - Mjuk Förvaringsbox - Anna & Elsa
Förvaringsbox i tyg från Disney Frozen med tryck på Anna & Elsa. I förvaringsboxen kan ditt barn förvara sina favoritleksaker.  299 kr Köp
97 produkter | Sida 1 av 4 | Framåt Bakåt

Make Room For Kids

Make Room For Kids är en svensk grossist och distributör som har lång erfarenhet inom både e-handel och detaljhandel. De ha själva tidigare arbetat direkt mot konsument och vet vad det innebär.

Make Room For Kids är ett distributions-företag vilket innebär att de säljer och skickar produkter till butiker runt om i Norden. De har sitt kontor i Hallstahammar, 2 mil utanför Västerås. Det är där ifrån som alla våra Disney-produkter på hemsidan skickas till dig som kund. 

Deras mål är att kunna erbjuda produkter som både föräldrar och barn har nytta och nöje av. Produkterna de säljer till barnrummet är noga utvalda med tanke på kvalitet, funktionalitet och utseende. 

Disney - Fantasifulla produkter med Disneytema!