Din varukorg är tom.

Disney - Fantasifulla produkter med Disneytema!

Disney - Fantasifulla produkter med Disneytema!

Produkter med motiva av kända favoritfigurer från Disney

Disneys produkter kommer i många teman med alla dina olika favoritfigurer! Det finns allt ifrån pennfodral och ryggsäckar till inredning, sängar, soffor och mattor!

Fyll vardagen med fantasi! Sov som en prinsessa i en fantastisk, sagolik prinsessäng eller lev dig in i den kosmiska atmosfären med Star Wars väggdekorer!

Framåt Bakåt Visa alla 80 produkter | Sida 1 av 3 |
Disney - Barnmatta - Princess Hopphage - 133 x 95 cm Den här vackra, rosa mattan blir en superfin inredningsdetalj till barnrummet. Här kan ditt barn hoppa hage tillsammans med prinsessorna Belle, Snövit och Askungen! Hopphagen är fint dekorerad med blommor och längst upp fins en krona. Perfekt för den som vill kunna hoppa hage även under regniga dagar! Undersidan av mattan är gummerad så att den inte ska glida iväg. 379 kr Köp
Disney - Barnmatta - Musse Pigg - 133 x 95 cm Musse Pigg är inte bara en älskad Disneyfigur, han är även en riktig gamling! Musse Pigg - eller Mickey Mouse, som han heter på Engelska - skapades redan 1928. Den här mattan är en fin hyllning till den älskade musen. Den ljusblåa mattan är illustrerad med Musse själv, hans initialer och årtalet 1928. Mattan passar lika bra i barnrummet som hemma hos samlaren! Undersidan av mattan är gummerad så att den inte ska glida iväg. 379 kr Köp
80 produkter | Sida 1 av 3 | Framåt Bakåt

Make Room For Kids

Make Room For Kids är en svensk grossist och distributör som har lång erfarenhet inom både e-handel och detaljhandel. De ha själva tidigare arbetat direkt mot konsument och vet vad det innebär.

Make Room For Kids är ett distributions-företag vilket innebär att de säljer och skickar produkter till butiker runt om i Norden. De har sitt kontor i Hallstahammar, 2 mil utanför Västerås. Det är där ifrån som alla våra Disney-produkter på hemsidan skickas till dig som kund. 

Deras mål är att kunna erbjuda produkter som både föräldrar och barn har nytta och nöje av. Produkterna de säljer till barnrummet är noga utvalda med tanke på kvalitet, funktionalitet och utseende. 

Disney - Fantasifulla produkter med Disneytema!