Din varukorg är tom.

Disney - Fantasifulla produkter med Disneytema!

Disney - Fantasifulla produkter med Disneytema!

Produkter med motiva av kända favoritfigurer från Disney

Disneys produkter kommer i många teman med alla dina olika favoritfigurer! Det finns allt ifrån pennfodral och ryggsäckar till inredning, sängar, soffor och mattor!

Fyll vardagen med fantasi! Sov som en prinsessa i en fantastisk, sagolik prinsessäng eller lev dig in i den kosmiska atmosfären med Star Wars väggdekorer!

Framåt Bakåt Visa alla 95 produkter | Sida 1 av 4 |
-5%
Fri frakt
Disney - Barncykel - 12 Tum Minnie Cutest Ever!
Disneykaraktären Mimmi pryder här denna söta fina, rosa cykeln! Hon är både på ramen och det fina, slutna, kedjeskyddet! Cykeln har detaljer som går i vitt och lila/rosa och sadeln är helt bedårande i rosa! Den här cykeln är en bra övningscykel för barnet som håller på att lära sig att cykla på egen hand. 1.774 kr Ord. pris 1.867 kr Köp
Fri frakt
Disney Frozen - Förvaringshyllor med Lådor
Förvara leksakerna i denna snygga förvaringshyllan med sex tillhörande textillådor med motiv från Disney Frozen. Med den här hyllan så kommer ditt barn lätt kunna hämta sina favoritleksaker och städa undan efter sig själv då hyllan har en barnvänlig höjd. Denna förvaringshylla har movit från den omåttligt populära filmen Frozen, där sidorna är illustrerade med Anna & Elsa. Textillådorna är dekorerade med  Anna, Elsa, Sven, Kristoffer och sist men inte minst Olaf! Perfekt för bättre ordning och reda i barnrummet! 1.001 kr Köp
95 produkter | Sida 1 av 4 | Framåt Bakåt

Make Room For Kids

Make Room For Kids är en svensk grossist och distributör som har lång erfarenhet inom både e-handel och detaljhandel. De ha själva tidigare arbetat direkt mot konsument och vet vad det innebär.

Make Room For Kids är ett distributions-företag vilket innebär att de säljer och skickar produkter till butiker runt om i Norden. De har sitt kontor i Hallstahammar, 2 mil utanför Västerås. Det är där ifrån som alla våra Disney-produkter på hemsidan skickas till dig som kund. 

Deras mål är att kunna erbjuda produkter som både föräldrar och barn har nytta och nöje av. Produkterna de säljer till barnrummet är noga utvalda med tanke på kvalitet, funktionalitet och utseende. 

Disney - Fantasifulla produkter med Disneytema!