Din varukorg är tom.

Warmies - Gosedjur, tofflor och annat gosigt som värms i mikron

Warmies - Gosedjur, tofflor och annat gosigt som värms i mikron

Värm upp dig med en mjuk värmeprodukt från Warmies

Warmies är värmeprodukter som tillverkas enligt högsta kvalitets- och säkerhetsstandarder. Warmiesarna uppfyller även EN71 för säker användning av leksaker. Produkterna värms snabbt upp i mikrovågsugnen och ger sedan en varm och mysig stund med avslappnande dofter från fyllningen. Warmies sortiment består till största del av söta gosedjur men du hittar även tofflor och traditionellt utformade värmekuddar i sortimentet.  

Stoppa in din warmies i mikron i ca 90 sekunder så kommer den dofta lavendel i två timmar. Om ditt barn har feber kan du enkelt stoppa in din warmies i frysen så du sedan kan svalka barnet vid feber eller en varm sommardag. 

Fyllning

Warmies är fyllda med hirs som står för produkternas värmehållande egenskaper. Hirsen är även blandad med antingen torkad lavendel eller en örtblandning som innehåller rosmarin, citrongräs, spearmint och lite lavendel. Fyllningarna framkallar goda dofter när de värms upp. Vissa produkter har en löstagbar fyllningspåse så att tyget kan handtvättas vid 30 grader. Övriga produkter tvättas med en fuktig trasa, bakterier försvinner i mikrovågsugnen. Doften är tydligast i början och avtar med antalet uppvärmningar. Om man vill kan man droppa några droppar ren doftolja på produkten för att förlänga doftens livslängd.

Framåt Bakåt Visa alla 0 produkter | Sida 1 av 0 |
0 produkter | Sida 1 av 0 | Framåt Bakåt

Warmies produkter är fyllda med hirsfrön. Detta håller värmen väldigt bra och på ett naturligt sätt så att värmeprodukterna blir sköna och komfortabla så att de passar alla tillfällen och även för små barn. Efter att hirsen har skördats genomgår fröna en särskilld behandling: avdamning, rengörning, filtrering och uppvärmning för att säkerställa högsta användarsäkerhet. Utöver hirsen består fyllningen även ibland utav torkad lavendel eller en örtblandning av torkad aloe vera, kamomill, spearmint och pepparmynta vilka skapar en lugnande och hemtrevlig doft när de är uppvärmda. Tänk på att doften från fyllningarna är som tydligast i början och gradvis avtar efter upprepade användningar. Vissa Warmies har en löstagbar fyllningspåse som gör att själva fodralet kan tvättas. De produkter som inte har en löstagbar fyllningspåse frå inte genomdränkas då fyllningen har svårt att torka. Dessa torkas av med en fuktig trasa. 
Warmies produkter kan hjälpa dig med avslappning, sämnhjälp eller bara en mysig och varm stund en ruskig dag. Warmiesarna värms i mikrovågsugn i 30-90 sek, i max 800W, precis som de är. Avlägsna pappersettiketten om någon sådan finns innan uppvärmning. Se till att produkten inte hindrar rotationen i mikrovågsugnen. Vill du återuppvärma din produkt igen så får detta göras föst när den har nått rumstemperatur, detta är för att undvika överhettning. Säkerställ att både produkten och mikrovågsugnen är ren innan värmning. Matrester eller liknande kan skada samt göra produkten otrevlig att använda. Warmiesarna kan även värmas i vanlig ugn vid 100 grader, max 10 min på bakplåtspapper eller en tallrik. En Warmie kan till och med användas som kylkompress, lägg den då i en plastpåse och lägg den i kyl eller frys tills önskad temperatur är uppnådd. 
Tänk på att produkten ska kontrolleras, både som nedkyld och uppvärmd, innan den ges till personer med nedsatt känsel eller personer med oförmåga att säga till om det är för varmt eller kallt, som tex. barn eller äldre.

Warmies - Gosedjur, tofflor och annat gosigt som värms i mikron