Tatueringar som går att tvätta bort

Idag är alla ungdomar eller vuxna fyllda av tatueringar. Det är synd om de små barnen som inte är tillräckligt gamla för att kunna ha en tatuering på armen, men nu finns det faktiskt en lösning på detta. Svaret är engångstatueringar som går att tvätta bort, men får barnen att vara lika tuff som sin tatuerade släkting. 

Dessa engångstatueringar går som sagt att tvätta bort så det finns egentligen inget att tveka på. Barnet kanske vill vara extra tuff på kompisens kalas och då är väl en tatuering det allra bästa? Kolla igenom våra engångstatuering och se om något passar till barnet!

Filtrera på:
Varumärken
  • djeco (14)
Framåt Bakåt Visa alla 14 produkter | Sida 1 av 1 |
Djeco - Engångstatuering - Pretty Little Things Pretty Little Things är ett set med engångstatueringar från Djeco som är perfekt för barnet som tycker att tatueringar ser spännande ut. Nu kan de själva testa att ha tatueringar! Dessa går tvätta bort och försvinner av sig självt efter en eller några dagar. Precis som namnet avslöjar så är motiven i detta set små söta saker så som en elefant med en hatt, eller en björn i en luftballong.  59 kr Köp
Finns i lager Leveranstid: 1-4 Arbetsdagar
14 produkter | Sida 1 av 1 | Framåt Bakåt