Din varukorg är tom.

Every Earth

0 produkter
0 produkter

Med ett utsatt mål att skapa en mer hälsosam, hållbar och miljövänlig värld för vuxna såväl som våra barn är EverEarth ett globalt företag baserat i Tyskland med tydliga och stora krav på både miljö och kvalitet. EverEarths tanke är att inspirera både vuxna och barn att komma närmare i kontakt med naturen för att öka miljömedvetenheten i världen och hjälpa till att skapa en bättre och grönare morgondag. Utöver leksakstillverkningen driver även EverEarth kampanjer som exempelvis "Plant-a-tree"-kampanjen men har även ett utbrett arbete med flera lokala partnerskap för att främja jobb, arbetsvillkor och bidra med en säker arbetsplats för deras arbetare.

EverEarth är dedikerade till att tillverka leksaker som kombinerar lek med miljömedvetenhet och hållbarhet, allt med målet att utbilda barn såväl som vuxna om vår miljö och planeten vi bor på. Leksakerna är tillverkade av FSC-certifierat, förnyelsebart gummiträ för att hjälpa till att bevara våra skogar och hjälpa miljön växa i takt med barnen som använder leksakerna.

I EverEarths sortiment av leksaker för barn i alla åldrar finns allt ifrån bilbanor, tåg och gosedjur till skallror och byggklossar, allt för att hjälpa ditt barn att ha roligt och utvecklas. För barn som tidigt visat intresse för trädgårdsarbete finns även allt man kan behöva för att starta upp sitt nya intresse, med ett brett sortiment med alla de verktyg som kan tänkas behövas, allt ifrån spadar, vattenkannor och skottkärror, allt tillverkat enligt EverEarths miljö- och säkerhetsprinciper med användning av återvunnet trä, målade i färg utan några skadliga ämnen samtidigt som alla produkters säkerhetstestas grundligt för att garantera säkerheten för ditt barn. Ett perfekt sätt att främja ett hälsosamt liv för alla barn, stora som små, genom att låta dem komma närmare i kontakt med naturen och ge dem en förståelse för världen omkring dem.

För att bidra ytterligare använder EverEarth endast återanvändbart material till frakt och förpackning, miljövänliga fraktmetoder samt en stor tillförlit till solceller som en källa av energi i deras tillverkningsprocess. Allt detta för att uppmärksamma och öka medvetenheten att vår miljö är något som påverkar oss alla.