Din varukorg är tom.

SootheTIME - Användbara produkter till spädbarn

SootheTIME

Exklusiva barn- och babyprodukter

SootheTIME har tagit hjälp av föräldrar att skapa de allra bästa barn- och babyprodukterna på marknaden. Dessa produkter används inte bara när barnet exempelvis skall äta utan kan användas närsomhelst. SootheTIME är en helhetslösning som är till fördel för både förälder och barn. 

Till SootheTIMEs hemsida

0 produkter
0 produkter

Om SootheTIME

SootheTIME har arbetat med föräldrar och experter för att utveckla enkla och praktiska lösningar som passar både barn och föräldrar. Ambitionen är att skapa enkla produkter som samtidigt är säkra och lugnande. Dessa produkter är skapade att fungera oavsett om det gäller att få barnet i säng, äta eller resa. SootheTIME vill göra dessa händelser så säkra, lugnande och roliga som möjliga. 

SootheTIMES produkter är till för att barnen skall må bra och få föräldrarna att känna sig säkra på att produkterna är de bästa för barnen. SootheTIME hjälper alltså till att göra föräldrarnas vardag mer stressfri.