Din varukorg är tom.

2ME - Prisvärda babyprodukter med hög kvalitet

2ME

De bästa barn- och babyprodukterna både för ditt barn och din plånbok

SBA BABY är en svensk leverantör av barn- och babyprodukter. 2Me är SBA BABYs egna märke som tillkommit genom lång erfarenhet, god kunskap och en önskan om att kunna erbjuda sina kunder kvalitetsprodukter till fantastiska priser. I 2Me's sortiment hittar du bland annat barnvagnar, babysitters, bälteskuddar och lekstolar. 

Till SBA BABYs hemsida

Framåt Bakåt Visa alla 0 produkter | Sida 1 av 0 |
0 produkter | Sida 1 av 0 | Framåt Bakåt

2Me är SBA BABYs egna märke

2Me är SBA BABY´s eget varumärke. Noga uttänkt genom lång erfarenhet.

SBA BABY är en svensk leverantör av barn- och babyartiklar som började sin verksamhet 2010. En av bolagets ägare, Bo-Inge Ohlsson, har lång erfarenhet av att tillverka babyprodukter då han var med och byggde upp babysortimentet hos en ledande babykedja i Sverige med start 1991. Innan dess var Bo-Inge verksam hos ett av Sveriges mest kända babyföretag. Med dessa erfarenheter med sig så föddes SBA BABY 2009.

Under 2Me-varumärket så finns det flera olika produkter. Som ex Babysitter, Lek/gå stolar, Hoppgungor, Paraplysulkys, barnvagnar och olika tillbehör till barnvagnar, sängar, madrasser, bilstolar med mera. 2Me-varumärket utvecklas regelbundet samt så tillkommer det nya produkter.

Målsättningen med samtliga 2Me-produkter är att det skall ge föräldrar god valuta i förhållande till priset, men aldrig ge avkall på högsta säkerhet för barnet samt god kvalité i produkten på alla sätt.  Är detta möjligt? Det tror SBA BABY. Deras väg kring 2Me produkter är enkel och har varit en lång resa.

2Me produkter tillverkas till största delen i Asien, på utvalda fabriker i samråd med SBA BABY´s ledning/produkt team. Innan en produkt sätts i verket så har det funderats kring en hel del olika saker:

Behövs denna typ av produkt? Hur gör man den bättre än andra produkter på marknaden eller minst lika bra och till ett bättre/lägre pris?

För att lyckas med detta så krävs erfarenhet, kunskap samt stort intresse kring produkter. Till detta så måste det finnas rätta fabriker som kan tillverka den produkt de söker/behöver exakt på det sätt de önskar. Produkten måste givetvis uppfylla alla säkerhets krav samt passerat alla standards/tester som finns kring en babyprodukt. SBA BABY lägger varje år stora resurser på tester av 2Me produkter, allt för ditt barns säkerhet.

SBA BABY´s team som arbetar med 2Me produkter har lång erfarenhet att utveckla egna produkter på utvalda fabriker. Teamet för detta arbete är litet men har mycket lång erfarenhet och hög kunskap. Det är inte alltid många kockar som gör en bättre maträtt!

SBA BABY har ett tätt samarbete med ett Team i Asien som även dom har lång erfarenhet av tillverkning. Deras Asien-team kan vid behov kan slussa dem till rätt fabrik för olika produkter. Detta team är sedan med under tillverkning av detaljer till färdig produkt samt ser även till att varje 2Me produkt tillverkas exakt på det sätt som är bestämt.

SBA BABYs avsikt med varje 2Me-produkt är att den ska ge trygghet och bekvämlighet för barnet samt till ett bra pris för föräldern. 2Me vill erbjuda hög kvalité till rimligt pris. 

                          SBA BABY, svensk leverantör av barn- och babyartiklar

2ME