Din varukorg är tom.

BabaSling - En ergonomisk bärsele

BabaSling - Bra f�r b�de barn och f�r�lder

Den ergonomiska bärselen

BabaSling är en bärsele som på kort tid blivit världsberömd. Det är en uppfinning som på kort tid blivit framgångsrik i alla delar av världen. En bärsele passar båda föräldrarna samtidigt som barnet kan ligga i många olika ställningar i bärselen.

Till BabaSlings hemsida

Framåt Bakåt Visa alla 0 produkter | Sida 1 av 0 |
0 produkter | Sida 1 av 0 | Framåt Bakåt

BabaSlings historia

Fembarnsmamman Shanti McIvor väntade sitt andra barn under 1999. Under graviditeten gjorde hon research om attachment parenting, nära föräldrarskap, och babywearing, bära barnet, för att få svar på en del frågor. McIvors fördjupning visade väldiga fördelar med att bära barnet vilket gjorde att hon började designa en egen bärsele. Hon bar sitt eget barn i denna bärsele, som fick namnet BabaSling, och väldigt många blev intresserade av denna uppfinning. Efter en tid började BabaSling att säljas på lokala butiker, men utvecklingen har tagit enorm fart. Idag, drygt 15 år senare, är BabaSling den mest säljande bärselen i Japan och är också eftertraktade över hela världen. 

En BabaSling ger dig som förälder möjligheten att bära barnet i olika ställningar. Det är bra för barnet olika behov under dagens gång. Baba Sling är även konstruerad på ett sätt som gör det enkelt att ta med på tåget, bilen, bussen och mer därtill.