Din varukorg är tom.

Babybjörn - Bärsele och babysitter för nyfödda

Babybjörn - bärselar och babyprodukter

Höftvänliga bärselar i världsklass

BabyBjörns bärselar One Air, Original och Mini är kända världen över, och låter dig bära ditt barn nära på rygg eller mage från nyfödd tills barnet är runt tre år. Bärselarna tillverkas av högkvalitativa material så som mesh, bomull och jersey som är bekväma för både dig och ditt barn. Deras ergonomiska bärselar är utnämnda som höftvänliga av experter och alla deras bärselar är framtagna i samarbete med barnläkare. Tryggt för både dig och ditt barn.

Bland BabyBjörns produkter hittar du även babysitters och resesängar till ditt barn - allt av samma höga kvalitet.

Besök BabyBjörn's hemsida.

Framåt Bakåt Visa alla 0 produkter | Sida 1 av 0 |
0 produkter | Sida 1 av 0 | Framåt Bakåt

Om BabyBjörn

BabyBjörn är ett familjeföretag som grundades 1961 av Björn och Lillemor Jakobson. Detta svenska företag är idag populärt över hela världen tack vare sina fina och funktionella produkter för barn upp till tre år. Företaget vill kunna förenkla livet för småbarnsföräldrar vilket är vad som driver deras nya, innovativa design. Deras mål är att skapa bärselar, babysitters och andra viktiga babyprodukter som kan gå i arv från barn till barn.

Idén med att bära barn tryggt och nära sitt bröst blev stor under 70-talet och sedan dess har BabyBjörn utvecklat sina bärselar för att tilltala både föräldrar och barn. År 2013 kom de ut med sina bärselar One och We där man nu kunde bära även lite större barn. BabyBjörn står för kvalitet, funktionalitet och god, svensk design.

Babybjörn
Babybjörn - Bärsele och babysitter för nyfödda 

BabyBjörn för både baby och föräldrar

När pappors roll i barnens liv började diskuteras på 80-talet så var BabyBjörn i framkanten. För dem var det självklart att det var lika viktigt för både mammor och pappor att vara nära sitt nyfödda barn. De började ge pappor en mer framträdande roll i sin reklam något som på den tiden var ovanligt. Än idag så designar BabyBjörn sina produkter för att tilltala både mammor och pappor.

Babybjörn vill stödja nyblivna föräldrar och underlättar vardagen, inte bara genom sina smarta produkter, utan även genom tips och råd. På BabyBjörns hemsida hittar man deras föräldramagasin ”This is life”. Här hittar du som förälder tips om bl.a förlossning, amning och barn som inte vill sova.