BabyFehn - Underbara mjuka leksaker

BabyFehn - Underbara mjuka leksaker

Fantasifulla leksaker för de minsta

BabyFehn tillverkar innovativa och högkvalitativa leksaker från födsel och uppåt. Sedan 1949 har babyFEHN utvecklat barns motorik och fantasi samt stimulerat deras visuella, auditiva och taktila sinnen.

Till BabyFehns hemsida

Framåt Bakåt Visa alla 51 produkter | Sida 1 av 2 |
babyFEHN - Jungle Heroes Vagnhänge Denna lilla musikmobil är superskojig för de minsta barnen! Den kan hängas i vagnen eller på bilbarnsstolen och underhålla babyn när ni är ute på resa!  Hängena och palmen har olika tyger som blir spännande för ditt barn att röra vid. De olika djuren gör olika ljud när man trycker eller skakar dem. Tvättbjörnen piper, pandan prasslar och lejonet skramlar! 349 kr Slut i lager
-8%
babyFEHN - Sleeping Forest Barnvagnshänge
Det här barnvagnshänget kommer se till att hålla ditt barn roat under resorna! Här kan ditt barn göra sig bekant med den trötta ugglan, den söta björnen och den glada igelkotten! Ugglan piper när man trycker på den, björnen har en inbyggd skallra och igelkotten är även en spegel. Alla dessa roliga saker är superspännande för din baby att upptäcka och de olika ljuden och texturerna främjar deras nyfikenhet. 239 kr 259 kr Köp
51 produkter | Sida 1 av 2 | Framåt Bakåt

Om BabyFehn

Sedan1949 står Fehn för innovativa och högkvalitativa babyleksaker för nyfödd och uppåt. Våra fantastiska produkter är mycket mjuka och ideala presenter för alla små bebisar. 

Med BabyFehn kan du utveckla motoriska färdigheter, fånga bebisens fantasi och stimulera hans eller hennes visuella färdigheter såväl som hörsel och känsel.

Säkerhet och kvalitet är mycket viktiga för BABYfehn! 

De använder sig uteslutande av högkvalitativa material och gör genomgående tester för att säkerställa kvaliteten på deras produkter. Utöver detta så är alla deras produkter testade i regel med Europeiska säkerhets-standards av TÜV Rheinland LGA Products GmbH i Nuremberg, det ledande testinstitutet i Tyskland.

Söta nallar i marint tema!

BabyFehn