Din varukorg är tom.

Babyono - Lättanvända barn- & babyprodukter

Babyono

BabyOno - Ergonomiska produkter till barn och förälder

BabyOno satsar på barn- & babyprodukter som är ergonomiska och väldigt enkla att använda. Under skapandeprocessen tar BabyOno in hjälp och synpunkter från mammor för att bli så träffsäkra som möjligt. Bland produkterna som BabyOno skapar hittar du babygym, bröstpump, resesängar och mycket mer därtill. Du kan helt enkelt hitta nödvändiga produkter att ha när storken är påväg med barnet. 

Till BabyOnos Hemsida.

Framåt Bakåt Visa alla 0 produkter | Sida 1 av 0 |
0 produkter | Sida 1 av 0 | Framåt Bakåt

Vilka är BabyOno?

Ända sedan 1990 har BabyOno tillverkat produkter som i högsta grad är kopplade till barnens tillväxt och utveckling. Mammor är inkopplade under produktutvecklingen och det är ett resultat av att produkten skall uppfylla behoven som finns hos mödrarna. För BabyOno ligger fokus på komfort och tidebesparande. Produkterna är designade så att de är enkla att använda och ergonomiska. 

BabyOno har många gånger blivit prisade för sina produkter och vunnit många tävlingar som skapats av tidskrifter som handlar om föräldrarskap. Prioriteringen ligger på att skapa objekt som är säkra att använda och skapade för att uppfylla EU-direktiv och standarder. 

Under tillverkningsprocessen pågår ständiga övervakningar som då säkerställer kvaliteten på BabyOnos produkter. Det är sannolikt en av anledningar till att produkterna är så populära.